Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Τι ζητά η οικογένεια Ξυλούρη

192
Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Τι ζητά η οικογένεια Ξυλούρη

Έκκληση στους αυτόπτες μάρτυρες του διπλού φονικού στα Ανώγεια Ρεθύμνου στην Κρήτη να καταθέσουν όσα πραγματικά είδαν να συμβαίνουν το βράδυ του Σαββάτου, απευθύνει η οικογένεια του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη.

Διά των συνηγόρων της Σ. Βρέντζο και Γ. Κοκοσάλη, η οικογένεια Ξυλούρη τους καλεί «να καταθέσουν όσα πραγματικά είδαν», καθώς - όπως υποστηρίζεται - υπάρχει απροθυμία να καταθέσουν επισήμως, μιλούν μόνο προφορικά και ανεπίσημα.

«Αυτό που ζητάμε είναι να καταθέσουν μόνο την αλήθεια για να κοιμούνται ήσυχα το βράδυ», δήλωσε ο Γ. Κοκοσάλης, ο οποίος υποστηρίζει ότι το περιστατικό εκτυλίχθηκε εντελώς διαφορετικά από την εκδοχή που παρουσιάζει η οικογένεια Καλομοίρη.

Η συγκεκριμένη πλευρά υποστηρίζει ότι αυτόπτες μάρτυρες, σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις υποστηρίζουν ότι ο 29χρονος εκτέλεσε τον Γιώργο Ξυλούρη, ενώ ο πατέρας του ήταν ζωντανός και πεσμένοι και οι δύο κάτω.

Ακόμα, υποστηρίζουν ότι ο 29χρονος ακούμπησε το πιστόλι στα πλευρά του Ξυλούρη και το άδειασε, αναφέρει το cretalive.gr.

Από εκεί και πέρα, εκπρόσωποι της οικογένειας του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη παρέδωσαν ένα όπλο στο Αστυνομικό Τμήμα Ανωγείων.

Το όπλο αναμένεται να εξεταστεί και να σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν χρησιμοποιήθηκε ή όχι κατά τη διάρκεια της φονικής συμπλοκής.