Διχασμός και «πυροτεχνήματα» η «συνταγή» Τσίπρα για έξοδο από την κρίση

176
Τον παλιό κακό εαυτό του φροντίζει να θυμίζει στους πολίτες σε κάθε ευκαιρία ο Αλέξης Τσίπρας , αγνοώντας παντελώς τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων και τα μηνύματα των πολιτών που του υποδεικνύουν να αλλάξει ρότα.

Τον παλιό κακό εαυτό του φροντίζει να θυμίζει στους πολίτες σε κάθε ευκαιρία ο Αλέξης Τσίπρας, αγνοώντας παντελώς τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων και τα μηνύματα των πολιτών που του υποδεικνύουν να αλλάξει ρότα.

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δείχνει να μην ιδρώνει το αυτί του από το «πάρτο αλλιώς» της κοινωνίας και συνεχίζει απτόητος το ίδιο βιολί, δηλαδή την αδιέξοδη στρατηγική των πυροτεχνημάτων, του διχασμού και του «όχι σε όλα».

Σε μία εποχή που η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας βράζει για την διαπόμπευση του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών από τους κουκουλοφόρους, ο κ. Τσίπρας άναψε το πράσινο φως σε τριάντα έξι βουλευτές του για να καταθέσουν επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή για την «αστυνομοκρατία στα πανεπιστήμια», απλώνοντας ξανά ομπρέλα προστασίας στους ταραξίες και επιβεβαιώνοντας το διαρκές φλερτ της Κουμουνδούρου με την ανομία, το μπάχαλο και το σκηνικό αποσύνθεσης στα πανεπιστήμια.

Βρισκόμενος εκτός πραγματικότητας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει ένα νέο σόου την Πέμπτη στη συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών στη Βουλή μήπως και αντιστρέψει το κλίμα μετά την συνέντευξη τύπου παρωδία της περασμένης εβδομάδας, στη διάρκεια της οποίας έκανε ότι μπορούσε για να αναδείξει την έλλειψη θέσεων και την απουσία προγράμματος από την Αξιωματική Αντιπολίτευση.