Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: «Δεν μεγάλωσα έναν δολοφόνο» δηλώνει ο πατέρας του 19χρονου

167

O πατέρας του 19χρονου Αλβανού που κατηγορείται για εμπλοκή στη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή, υποστηρίζοντας πως ο γιος του είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί.  

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή, ο πατέρας του 19χρονου Αλβανού, που φέρεται ως δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος, δήλωσε: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια. Το λέω και το εννοώ. Είμαι και εγώ πατέρας και πονάω το ίδιο και για τους δύο. Από εδώ και πέρα ό,τι πει η Δικαιοσύνη. Στο άκουσμα της είδησης σκέφτηκα πως δεν μπορεί να το έχει κάνει ο γιος μου. Γιατί τον μαθαίναμε συνέχεια να κάνει παρέες με καλούς ανθρώπους. Του έλεγα συνέχεια ότι η δύναμη του ανθρώπου είναι πάντα στο μυαλό, όχι στα χέρια και τα πόδια. Αυτό το παιδί δεν έτυχε να το γνωρίσω. Ήξερα πως πήγαιναν στο γυμναστήριο μαζί.

Τον γνώρισε μια εβδομάδα πριν, απ' ό,τι ξέρω εγώ. Εγώ είμαι οικοδόμος και η σύζυγός μου καμαριέρα. Ο 19χρονος που φέρεται ως δράστης Ο 19χρονος που φέρεται ως δράστης  Ο Αλέξανδρος είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί. Έχει ξεριζωθεί η καρδιά μου. Δεν με έχουν αφήσει να τον δω. Τον είδα μόνο βιαστικά στο Λιμεναρχείο.

Δεν ξέρω τι έχει γίνει. Δεν το πιστεύω. Δεν τη γνώριζα την κοπέλα. Εκείνο το βράδυ μου είπε πως θα βγει με έναν φίλο του. Ο Αλέξανδρος το προηγούμενο βράδυ μου είπε ότι έχει βρει μια καλή κοπέλα. Δεν ήξερα τίποτα άλλο. Δεν θέλω να φανεί ότι μια οικογένεια έχασε το παιδί της και η άλλη οικογένεια μεγάλωσε έναν δολοφόνο. Εγώ αυτό δεν θέλω να περάσει.

Είμαστε άνθρωποι και ο πόνος είναι πόνος. Πιστεύω στην ελληνική Δικαιοσύνη. Έχω άλλη μια κόρη που σπούδασε δασκάλα», είπε, μεταξύ άλλων, ο πατέρας του 19χρονου Αλβανού.