Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Θέμα χρόνου η εξιχνίαση-Δύο οι ύποπτοι

101

Κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο βρίσκονται οι Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες των αξιωματικών του Λιμενικού έχουν εστιαστεί σε δύο άτομα για τα οποία υπάρχουν ενδείξεις ότι εμπλέκονται στην δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας, ενώ δεν αποκλείεται να εμπλέκεται στην υπόθεση και άλλο άτομο.

Οι δύο ύποπτοι κρατούνται από το Λιμεναρχείο Ρόδου χωρίς μέχρι αυτή την ώρα να ομολογήσουν αν αυτοί διέπραξαν την δολοφονία και για ποιο λόγο.

Όπως έγινε γνωστό σημαντικό ρόλο στην έρευνα έπαιξαν οι εικόνες από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται κοντά στο σπίτι της άτυχης φοιτήτριας από τις οποίες προέκυψε η εμπλοκή των υπόπτων ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Η άτυχη 21χρονη φοιτήτρια, σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο και η αναγνώρισή της έγινε από το τατουάζ που έφερε στο δεξί της πόδι, ενώ συγγενείς της ήρθαν στο νησί και επιβεβαίωσαν την ταυτότητά της και επίσημα. Το πτώμα της βρέθηκε το πρωί της 28ης Νοεμβρίου 2018, από κλιμάκιο του Λιμενικού στη Λίνδο, στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές Αρχές σε συνεργασία με Λιμενικές Αρχές και αφού εξέτασαν προσεχτικά όλα τα στοιχεία που έχουν στην διάθεση τους οδηγούνται  στο συμπέρασμα ότι το έγκλημα διεπράχθη από δυο άνδρες ένας εκ των οποίων είναι αλλοδαπός και ο άλλος Έλληνας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο άνδρες ζήτησαν από την φοιτήτρια να συνευρεθούν ερωτικά στο σπίτι του ενός εκ των δύο, κάτι το οποίο εκείνη  δεν δέχθηκε παρά το γεγονός ότι τους ακολούθησε. Η άρνηση της φαίνεται να  προκάλεσε την βίαιη αντίδραση τους.

Στην προσπάθεια της να ξεφύγει οι δύο φερόμενοι ως δράστες για να την εμποδίσουν την χτύπησαν με αμβλύ σιδερένιο αντικείμενο, πιθανότατα με μια σιδερώστρα γεγονός που φέρεται να προκάλεσε και τον θάνατο της.

Όταν οι δυο άνδρες διαπίστωσαν ότι η κοπέλα δεν αντιδρούσε έχοντας χάσει τις αισθήσεις της πήραν το σώμα της, το έβαλαν στο αυτοκίνητο του ενός εκ των δύο και το πέταξαν στη Λίνδο στο σημείο όπου εντοπίστηκε από τις Αρχές.

Η μεταφορά του πτώματος υπάρχει στο βιντεοσκοπημένο υλικό που έχουν στη διάθεση τους οι Αρχές. 

Παράλληλα, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές στο protothema.gr, βρέθηκαν ίχνη DNA τόσο στο σπίτι όσο και στο αυτοκίνητο με το οποίο οι δράστες φέρονται να μετάφεραν το άψυχο σώμα της άτυχης φοιτήτριας.