Δολοφονία στην Κέρκυρα: Το ξέσπασμα της μητέρας της 29χρονης

241
Δολοφονία στην Κέρκυρα: Ξεσπά η μητέρα της 29χρονης

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 29χρονης στην Κέρκυρα, από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα.

Η μητέρα της 29χρονης, μίλησε στον ΣΚΑΪ και ξέσπασε, αναφέροντας ότι «τη μεγάλωσα μέχρι τα 16 και στη συνέχεια μου την πήραν».

Όπως λέει δεν φανταζόταν ποτέ, ότι ο πατέρας της 29χρονης θα έφτανε στο σημείο να την σκοτώσει.

«Ο πρώην άντρας μου ήταν ζηλιάρης και φανατικός. Μείναμε μαζί ενάμιση χρόνο περίπου και στη συνέχεια χωρίσαμε», ανέφερε η μητέρα της άτυχης κοπέλας.

«Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα την σκότωνε για μία σχέση. Θέλω να έρθει η κόρη μου εδώ στο σπίτι μας. Δεν μου την άφησαν στα 16, ας μου την αφήσουν τώρα να την κλάψω στο σπίτι μου», λέει κλαίγοντας και συνεχίζει..

«Τη μεγάλωσα μέχρι τα 16 και στη συνέχεια μου την πήραν και έζησε στην Ελλάδα. Δεν επικοινωνούσε καθόλου μαζί μου. Μπορεί να μην την άφηναν».

Γείτονες: «Την είχε στο κοτέτσι, την σακάτευε στο ξύλο»

Οι μαρτυρίες των γειτόνων της οικογένειας, έρχονται σε αντίθεση με τα όσα υποστηρίζει ο παιδοκτόνος και ο δικηγόρος του, ότι δεν είχε ασκήσει ποτέ βία. «Την είχε στο κοτέτσι» λέει μια γειτόνισσα, ενώ ένας άλλος γείτονας, πρόσθεσε ότι «Την σακάτεψε στο ξύλο μια φορά που άργησε να γυρίσει στο σπίτι μισή ώρα».

Όσον αφορά στον σύντροφό της, όπως αποκάλυψε στο οικείο περιβάλλον του, την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, ύστερα κι από δικές της πιέσεις, την πήγε ο ίδιος με τον θετό του πατέρα γύρω στις 20:30 στο πατρικό της για να ευχηθεί στον πατέρα της.

Συμφώνησαν δύο ώρες αργότερα να την πάρουν, ωστόσο, τα ίχνη της είχαν χαθεί.