Δολοφονία Τοπαλούδη: Τα νέα στοιχεία «φωτιά» που κατέθεσε η οικογένειά της

131

Tο ενδεχόμενο να διευρυνθεί το κατηγορητήριο και σε άλλα πρόσωπα, άφησε ανοιχτό η οικογένεια της αδικοχαμένης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας βρίσκονται στη Ρόδο και κατέθεσαν νέα στοιχεία στην ανακρίτρια. H μητέρα της φοιτήτριας, που βρίσκεται σε άθλια ψυχική κατάσταση, έδωσε στοιχεία για τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η κόρη της από συγκεκριμένα άτομα, ένα χρόνο πριν τη δολοφονήσουν.

Η Βούλα Τοπαλούδη έδωσε στοιχεία για τα δύο άτομα από τα τρία που φέρονται να βίασαν τη φοιτήτρια τον προηγούμενο χρόνο.

Τα άτομα αυτά φέρονται να είχαν στα χέρια τους βίντεο με προσωπικές στιγμές της Ελένης, το οποίο τραβήχτηκε εν αγνοία της και με το οποίο την απειλούσαν. Οι γονείς της έδωσαν στοιχεία και για μηνύματα που δεχόταν η 21χρονη στα κοινωνικά δίκτυα από τους βιαστές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα άτομα αυτά να κατάγονται από το ίδιο χωριό με τον ένα εκ των κατηγορουμένων για τη δολοφονία.

Οι γονείς πιστεύουν ότι όλοι τους γνωρίζονταν μεταξύ τους και το περιστατικό με τις απειλές πριν από ένα χρόνο δεν είναι άσχετο με την δολοφονία της.