Δολοφονία Τοπαλούδη: Τι έδειξε η άρση του απορρήτου στο κινητό του 21χρονου

225

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις από την άρση απορρήτου των επικοινωνιών για το κινητό τηλέφωνο του 21χρονου Έλληνα που έχει συλληφθεί για τη δολοφονία της φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο.

Όπως προκύπτει από την άρση απορρήτου «κυνηγούσε» και άλλα κορίτσια ακόμα και λίγες ώρες μετά το έγκλημα.

Στόχος του 21χρονου ήταν μια 24χρονη κοπέλα την οποία πρώτη φορά επιχείρησε να προσεγγίσει στις 10 Νοεμβρίου όταν και την κάλεσε ρωτώντας την «τι κάνεις που είσαι; Μ... με λενε, με ξέρεις. Μόνη είσαι; Είσαι μόνη αυτή τη στιγμή;». Η κοπέλα τότε αρνήθηκε λέγοντας του «δεν πρόκειται να έρθω» με τον 21χρονο να επιμένει «γιατί ρε κούκλα να γνωριστούμε».

Παρά την πρώτη άρνηση ο νεαρός Έλληνας επέμεινε στο τηλεφώνημα: «Να με γνωρίσεις. Να σε πάρω άλλη φορά,; Πιο μετά; Με το αγόρι σου είσαι;». «Όχι, καλύτερα να μην με πάρεις» επέμεινε η 24χρονη με τον 21χρονο να συνεχίζει την πίεση λέγοντας «γιατί να μην σε ξαναπάρω; Να πάμε έτσι καμιά βόλτα, να γνωριστούμε. Δεν θέλεις;». Όταν, δε, η κοπέλα του απάντησε «δεν θέλω», εκείνος της απάντησε «εγώ θέλω όμως».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 στις 26 Νοεμβρίου, 24 ώρες, δηλαδή, πριν η Ελένη Τοπαλούδη να βρεθεί στο στο μοιραίο σπίτι, ο 21χρονος Έλληνα τηλεφωνεί στην κοπέλα και μιλούν για 78 δευτερόλεπτα. Την επόμενη ημέρα με την ίδια επιμονή την ξανακαλεί με την κοπέλα για 1,5 λεπτό να προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις ανήθικες προτάσεις του.

Λίγες ημέρες ημέρες μετά τη σύλληψη του 21χρονου η κοπέλα που δέχθηκε τις προτάσεις έγραψε στο προφίλ του ενός εκ των δύο συλληφθέντων «πριν από μια εβδομάδα ήρθε να με πάρει με έναν φίλο».

Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι στις 29 Νοεμβρίου, 18 ώρες, δηλαδή, μετά την εμπλοκή του στη δολοφονία της Ελένης, ο 21χρονος καλεί πάλι το 24χρονο κορίτσι και τότε μίλησαν για 9 δευτερόλεπτα με την κοπέλα να του το κλείνει και εκείνο αρχικά να κάνει επανάκληση και το επόμενο πρωί, 30 Νοεμβρίου, να την καλεί ξανά.

«Έπαθα σοκ γιατί με έψαχνε μετά το έγκλημα» δήλωσε η κοπέλα με τον παππού της να προσθέτει ότι οι δύο δράστες «είχαν προσεγγίσει πολλά κοριτσάκια στη Ρόδο».