Δύο παραιτήσεις αντιδημάρχων στον Μαραθώνα μετά τη φονική πυρκαγιά (Photo)

107

Δύο αντιδήμαρχοι παραιτήθηκαν στον Μαραθώνα μετά την τραγωδία στην Ανατολική Αττική με τη φονική πυρκαγιά.

Ειδικότερα, την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου Ανάπτυξης και Έργων στον Μαραθώνα ανακοίνωσε, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook o Βασίλης Τσουπράς.

«Η συνείδησή μου ότι υπάρχει περίπτωση να μπορούσε κάποιος να τα καταφέρει καλύτερα από μένα, με οδηγεί στην απόφαση να παραιτηθώ και από τη θέση του Αντιδημάρχου και από τη θέση του δημοτικού συμβούλου και να πάω σπίτι μου. Γι' αυτό τη Δευτέρα το πρωί θα καταθέσω με επίσημο έγγραφο στο Δήμο την ολοκληρωτική παραίτησή μου», τονίζει χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος Μαραθώνα.

Νωρίτερα, την παραίτησή της για λόγους ευθιξίας ανακοίνωσε μέσω της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ η αντιδήμαρχος Μαραθώνα, Δήμητρα Λαμπαρού.

«Εφόσον δεν το έκανε κάποιος άλλος, θα το κάνω εγώ», τόνισε χαρακτηριστικά η αντιδήμαρχος Μαραθώνα.

«Ντρέπομαι πραγματικά για όλους αυτούς που βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης», πρόσθεσε η Δήμητρα Λαμπαρού, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στον δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη κατηγορώντας τον ότι δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

«Ντρέπομαι γιατί ο δήμαρχος δεν είναι μόνο για το δημαρχείο και την καρέκλα. Ντρέπομαι που στήριξα έναν άνθρωπο που σε αυτή την καταστροφή φέρθηκε με αλαζονεία», είπε η αντιδήμαρχος.

lamparou-dio