ΕΔΕ για τον τρόπο που διέρρευσε ο διάλογος Τσίπρα - Στάη κάνει το Open (Video)

40
ΕΔΕ για τον τρόπο που διέρρευσε ο διάλογος Τσίπρα - Στάη κάνει το Open

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στο Open η διαρροή της συνομιλίας που είχαν ο Αλέξης Τσίπρας και η Έλλη Στάη εκτός «αέρα».

Στο Open προσπαθούν να βρουν ποιος ή ποιοι είναι αυτοί που έδωσαν το βίντεο αυτό στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και στο οποίο πολλοί θεωρούν ότι εκτίθεται η δημοσιογράφος με όσα λέει στον πρωθυπουργό.

Οι έρευνες που γίνονται στο Open δεν εστιάζονται μόνο στον τηλεοπτικό σταθμό αφού σύμφωνα με πληροφορίες, η συνέντευξη δινόταν και στην ΕΡΤ αλλά και στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Έτσι η διοίκηση του Open ζητά από τα αρμόδια τμήματα του καναλιού να τους ενημερώσουν πότε «άνοιξαν τα κυκλώματα», πότε δηλαδή άρχισαν να «δίνουν εικόνα» σε ΕΡΤ και ΑΠΕ, θεωρώντας ότι αν την ώρα της εισόδου του πρωθυπουργού στο στούντιο ήταν σε σύνδεση θα μπορούσε όποιος ήθελε να έχει πάρει από εκεί το υλικό.

Σε περίπτωση όμως που η σύνδεση, το κύκλωμα με ΕΡΤ και ΑΠΕ, άνοιξε μετά την είσοδο του πρωθυπουργού στο στούντιο τότε είναι σαφές ότι η διαρροή έγινε από μέσα, δηλαδή από το βαν που έλεγχε όλο το υλικό και ό,τι έβγαινε στον αέρα, οπότε είναι αποφασισμένο να δημιουργηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση για να βρεθούν αυτοί που το έδωσαν στην εκπομπή.