Εφημερία κόλαση στο Ιπποκράτειο – Δεκάδες εισαγωγές (βίντεο)

106

Ουρά σχηματίζουν τα ασθενοφόρα που μεταφέρουν περιστατικά Covid-19 στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, η εφημερία του οποίου ξεκίνησε σήμερα στις 14.30.

Μέχρι το απόγευμα είχαν πραγματοποιηθεί 30 εισαγωγές και σύμφωνα με γιατρούς του νοσοκομείου η νύχτα προβλέπεται μεγάλη. Οι εισαγωγές περιστατικών Covid «γονατίζουν» τις αντοχές του συστήματος Υγείας αλλά και τους γιατρούς που καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες.

Η ευθύνη για τους ανθρώπους που διασωληνώνονται είναι μεγάλη και όσοι εφημερεύουν περνούν πραγματικά δύσκολες στιγμές. Ο κορωνοϊός «λυγίζει» τα νοσοκομεία και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, με την αύξηση των εισαγωγών και των νοσηλειών να έχει φέρει στα όριά του το σύστημα υγείας και δυστυχώς αυτό ισχύει ακόμα και για τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, τα ασθενοφόρα που μεταφέρουν περιστατικά Covid στο Ιπποκράτειο σχηματίζουν μια μεγάλη ουρά, το ένα πίσω από το άλλο περιμένοντας το νοσηλευτικό προσωπικό για να μεταφερθούν οι ασθενείς στους θαλάμους και στη ΜΕΘ, ανάλογα με την σοβαρότητα του κάθε περιστατικού.