Έφτιαξαν με drone έναν ποδοσφαιριστή στον ουρανό (Video)

67
Μία εντυπωσιακή ζωγραφιά δημιούργησε στον ουρανό ο Ισπανός καλλιτέχνης, Φρόντο Αλβάρες.

Μία εντυπωσιακή ζωγραφιά δημιούργησε στον ουρανό ο Ισπανός καλλιτέχνης, Φρόντο Αλβάρες.

Ο γνωστός στο ευρύ κοινό ως «Children of Light» έφτιαξε έναν ποδοσφαιριστή να σουτάρει με πέντε drones που είχα φώτα!

Το στούντιο Creartys Production πλησίασε τον Ισπανό καλλιτέχνη, ο οποίος συνεργάστηκε με την ομάδα drones του UMILES Drone Light Show για να σχεδιάσει και να ζωγραφίσει τον ύψους 40 μέτρων ποδοσφαιριστή που είναι έτοιμος να σουτάρει την μπάλα στον ουρανό.

«Έκαναν σπουδαία δουλειά προγραμματίζοντας τα drones, κατά συνέπεια οι φωτογραφικές προκλήσεις που είχαμε ήταν το ότι είχαμε στη διάθεσή μας μόνον τέσσερις-πέντε προσπάθειες για να καδράρουμε τη σκηνή και να παίξουμε με βάθος και προοπτική και να έχουμε καλή έκθεση των ζωγραφισμένων φώτων στην εικόνα» ανέφερε o Αλβάρες, μιλώντας στο Petapixel.

«Είχαμε μόνο τέσσερις προσπάθειες στη διάθεσή μας λόγω των μπαταριών των drones και της απαγόρευσης κυκλοφορίας στις 11 το βράδυ εξαιτίας των περιορισμών που σχετίζονται με την πανδημία», πρόσθεσε o Αλβάρες.

Κάθε drone ήταν προγραμματισμένο να ακολουθήσει ένα «μονοπάτι» φωτός.

Ακόμα, φώτισαν το χορτάρι για να είναι πιο ρεαλιστική εικόνα. Η πρώτη δοκιμή έγινε πριν την αυγή, δίνοντας πραγματική αίσθηση του περιβάλλοντος και του μεγέθους του έργου τέχνης. H τελευταία προσπάθεια έγινε με φόντο έναν πολύ μαύρο ουρανό.

Ο Αλβάρες από το 2009 ζωγραφίζει με φως και από το 2015 ασκεί επαγγελματικά αυτή την τέχνη.