Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μετανιωμένος δηλώνει τώρα ο 32χρονος πιλότος

149
Στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού ο 32χρονος πιλότος με Φουρθιώτη-Μαζιώτη

«Έχασα τα πάντα, θέλω το καλύτερο για το παιδί μου»

Με δήλωσή του μέσα από τη φυλακή ο 32χρονος πιλότος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, υποστηρίζει ότι είναι μετανιωμένος. Παράλληλα, τονίζει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το καλό του παιδιού του.

Ο 32χρονος βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στις φυλακές Κορυδαλλού έπειτα από την ομολογία του για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς.

Ο πιλότος έκανε νέα δήλωση μέσα από τη φυλακή λέγοντας πως ζητάει συγνώμη, και από εδώ και πέρα τον ενδιαφέρει μόνο το καλό της κόρης του.

Το μήνυμα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μεταδόθηκε από το Star μέσω του δικηγόρου του. Ο 32χρονος αναφέρει: «Θρηνώ για ό,τι έχει συμβεί. Κατέστρεψα την οικογένειά μου και έχασα τα πάντα. Αναμένω την εξέλιξη της διαδικασίας για τη μικρή. Το μόνο που επιθυμώ πραγματικά είναι να γίνει το καλύτερο για το παιδί μου. Λυπάμαι και η συγγνώμη μου είναι πραγματική».

Από την πρώτη στιγμή που ο πιλότος ομολόγησε την πράξη, δηλώνει ότι τον ενδιαφέρει το παιδί του. Ο 32χρονος ήθελε να μεταφερθεί σε κάποια φυλακή που θα του επιτρέπει να μπορεί να βλέπει την κόρη του. Όπως έχει γίνει γνωστό σκοπεύει να καταθέσει αίτημα για τη συνεπιμέλεια της μικρής.

Ζήτησε να δουλέψει στη φυλακή

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει ήδη ζητήσει από τους ανθρώπους των φυλακών να ξεκινήσει να εργάζεται. Ο 32χρονος υποστήριξε ότι θέλει να περνάει πιο εύκολα η ώρα του. Η εργασία εντός των σωφρονιστικών ιδρυμάτων μπορεί να φέρει μείωση στην ποινή του.

Ακόμα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 32χρονος θα προσπαθήσει να χτίσει ένα διαφορετικό προφίλ. Θέλει να πείσει ότι πίσω από το έγκλημα κρύβεται η συμπεριφορά της 20χρονης Καρολάιν. Ο δικηγόρος του πιλότου είχε ισχυριστεί πως η πλευρά του θα φέρει κάποιους μάρτυρες που θα μιλήσουν για τις σχέσεις του ζευγαριού.

Πόσα χρήματα έδωσε η μητέρα της Καρολάιν για το οικόπεδο και το συμβόλαιο

Από εκεί και πέρα, νέες αποκαλύψεις για το οικόπεδο που είχε αγοράσει ο 32χρονος πιλότος και η 20χρονη σύζυγός του έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ALPHA, το οικόπεδο που αγόρασαν στο Πικέρμι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και η Καρολάιν Κράουτς κόστισε 55.000 ευρώ.

Το ζευγάρι ήθελε να χτίσει εκεί ένα σπίτι, προκειμένου να φύγουν από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά. 

Για την ανέγερση του σπιτιού θα έδιναν στη συνέχεια, 190.000 ευρώ στην κατασκευαστική εταιρεία, που είχε αναλάβει το έργο. Είχαν πάρει δάνειο ύψους 160.000 ευρώ και υπολειπόταν ένα ποσό της τάξεως των 30.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, ένα σημαντικό ποσό, περίπου 50.000 ευρώ, δόθηκε από τη μητέρα της Καρολάιν για την αγορά του οικοπέδου, το οποίο είναι στο όνομα του 32χρονου καθ' ομολογίαν δολοφόνου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε διενέξεις για τα οικονομικά.