Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι κατέθεσε η ψυχολόγος της Καρολάιν στη ΓΑΔΑ

116

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) μετέβη 11 το πρωί η ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στις 11 Μαΐου στα Γλυκά Νερά.

Η ψυχολόγος πήγε στη ΓΑΔΑ προκειμένου να διαπιστωθεί εάν διαθέτει πτυχίο ψυχολογίας και άδεια άσκησης επαγγέλματος. Η γυναίκα προσέφερε υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης στην Καρολάιν Κράουτς. 

Από την Αστυνομία διευκρινίστηκε εξαρχής ότι η παρουσία της δεν αφορούσε στην υπόθεση δολοφονίας, αλλά αποκλειστικά το θέμα της άδειας άσκησης επαγγέλματος και γι' αυτόν τον λόγο δεν εξετάστηκε από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Η Ελένη Μυλωνοπούλου οδηγήθηκε στο τμήμα περιουσιακών δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής προκειμένου να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις σχετικά με δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Η ψυχολόγος έκανε λόγο για παρερμηνεία από τα Μέσα Ενημέρωσης που λανθασμένα της απέδωσαν τον τίτλο της ψυχολόγου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, όπως υποστήριξε, ουδέποτε εκείνη δήλωσε ψυχολόγος, ενώ είπε πως η ίδια έχει κέντρο θεραπευτικής ύπνωσης, ψυχοθεραπευτικών και συμβουλευτικών προσεγγίσεων, με άδεια από το επιμελητήριο της Αθήνας.

Η γυναίκα Ανέφερε ότι μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου παρείχε συμβουλές στο ζευγάρι, ενώ μετά τη δολοφονία απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα στον σύζυγο της άτυχης Καρολάιν. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, είχε μόνο μια επικοινωνία με τον 32χρονο πιλότο, όπως φέρεται να είπε.