Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Συγκλονίζει η επιστολή της μητέρας του 25χρονου στην Αστυνομία

40

Με μια επιστολή με αποδέκτη τα στελέχη της Αστυνομίας που κατάφεραν να εντοπίσουν και να περάσουν χειροπέδες στα μέλη της άγριας συμμορίας που ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου “πήραν” με τη ζωή του 25χρονου Νικόλα στου Φιλοπάππου, η οικογένεια Μουστάκα εκφράζει δημοσίως τις ευχαριστίες  και την ευγνωμοσύνη και της.

Οι γονείς του 25χρονου φοιτητή, θέλησαν με αυτό τον τρόπο να επιβραβεύσουν τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών που κατάφεραν μέσα σε μια εβδομάδα να ρίξουν φως σε μια υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο αναφερόμενοι μάλιστα ονομαστικά και στον προϊστάμενο του Ανθρωποκτονιών, Κωνσταντίνο Χασιώτη και τα στελέχη της υπηρεσίας που κατάφερε μέσα σε λίγες ημέρες να βρει τους δράστες.

Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:

“Αθήνα, 31 Αυγούστου, 2018

Προς Την Ελληνική Αστυνομία

Συγκλονισμένοι από τον άδικο και τραγικό χαμό του γιου μας Νικόλα, θα θέλαμε δημοσίως να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες αλλά και την βαθιά μας ευγνωμοσύνη προς όλα τα στελέχη της καθημαγμένης από τις πολιτικές των Μνημονίων Ελληνικής Αστυνομίας και πιο συγκεκριμένα προς τα στελέχη της Ασφάλειας Αττικής και κυρίως της Δ/νσης Ανθρωποκτονιών, τον Δ/ντή κ.Ντουίτση Φώτιο, τον Υποδ/ντή κ. Χασιώτη και όλους τους Υπαστυνόμους καθώς και το λοιπό προσωπικό.

Η ευγνωμοσύνη μας δεν αφορά μόνον τις συντονισμένες και καρποφόρες προσπάθειες που έλαβαν χώρα κάτω από αντίξοες συνθήκες για τον άμεσο εντοπισμό και σύλληψη των υπαιτίων της άγριας δολοφονίας του γιού μας, Νικόλα. Αφορά, κυρίως, τον τρόπο που από την πρώτη στιγμή μας προσέγγισαν, μας στήριξαν και με τις προσπάθειές τους μας δικαίωσαν.

Με τιμή

Η Οικογένεια του Νικόλα Μουστάκα”.