Είναι πολλά τα λεφτά της υπόθεσης NOVARTIS

54

Εκτός από τον πολιτικό σάλο αλλά και τους τριγμούς που προκαλεί στο υπο κατάρρευση «σύστημα Μαξίμου», η αποκάλυψη (υπόθεση Μανιαδάκη) της Παρακρατικής Μεθόδευσης ενοχοποίησης πολιτικών αντιπάλων των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως παράλληλα «τρέχει» και η ιστορία Novartis στις ΗΠΑ.

Εκεί όπου βρισκόμαστε, όπως φαίνεται, στο τελικό στάδιο του συμβιβασμού μεταξύ της φαρμακευτικής εταιρείας και των Αρχών των ΗΠΑ, καθώς και στην καταβολή ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑΣ αποζημίωσης από την ΝΟVARTIS στο Αμερικανικό Δημόσιο για να «κλείσει» η ιστορία.

Κάποια από αυτά τα (πολλά) χρήματα, θα καταλήξουν σε «ελληνικές τσέπες» αφού δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχουν τρεις (τουλάχιστον) Έλληνες «κουκουλοφόροι» μάρτυρες, που έχουν καταθέσει στο FBI και τελούν υπό καθεστώς «προστασίας» (και… ανταμοιβής) αλλά και ένα δικηγορικό γραφείο των Αθηνών που κινείται υπερδραστήρια σε ότι έχει να κάνει με την εξέλιξη της υπόθεσης.

Τυχόν κατάρρευση της υπόθεσης στην Ελλάδα, πολύ πιθανόν θα σήμαινε τεράστια (οικονομική) ζημιά σε όσους Έλληνες «πρωταγωνιστές» προσδοκούν (πολύ μεγάλα) οικονομικά οφέλη από το deal Novartis και Αμερικανικών Αρχών.

Για αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί, σε ότι έχουν να κάνουν με υποτιθέμενες «αποκαλύψεις» από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού που πιθανόν θα «σκάσουν» τις επόμενες ημέρες…