Εξαφάνιση 34χρονης Βρετανίδας: Κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών στην Ικαρία

137
Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Βρετανίδας

Νέα δεδομένα έχουν διαμορφωθεί στην υπόθεση εξαφάνισης της 34χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού, Νάταλι Κρίστοφερ, στην Ικαρία.

Το μεσημέρι κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών από τα κεντρικά των Αθηνών, έφυγε εκτάκτως για το νησί του Ανατολικού Αιγαίου προκειμένου να αναλάβει την υπόθεση.

Η παραπάνω ενέργεια δείχνει ότι η Αστυνομία δεν αντιμετωπίζει πια την υπόθεση σαν μια απλή εξαφάνιση και ψάχνει να δει αν πίσω από αυτή την ιστορία κρύβεται κάτι άλλο.

Ήδη από χθες το βράδυ, αστυνομικοί με ειδικό εξοπλισμό γεωεντοπισμού του κινητού έφτασαν στην Ικαρία με ελικόπτερο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για να σαρώσουν το νησί και να ψάξουν το κινητό της εξαφανισθείσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις μέχρι στιγμής έρευνες δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πίσω από την εξαφάνιση της 34χρονης αστροφυσικού βρίσκεται ο 38χρονος Κύπριος σύντροφος της.

Μάλιστα και τις δύο αυτές ημέρες από την εξέταση που του έκαναν διαπίστωσαν πως δεν έπεσε σε καμία αντίφαση, ενώ όπως λένε δεν εκδήλωσε κάποια περίεργη συμπεριφορά.

Άλλωστε δεν υπάρχει καμία μαρτυρία που να δείχνει ότι κάτι συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας και το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής, ενώ σε ο,τι αφορά στις σταγόνες αίματος όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ρινορραγία από φυσικά αίτια.

Δύο είναι τα σημεία στα οποία επικεντρώνουν τις έρευνες τους οι αστυνομικοί.

Το ένα είναι το κινητό τηλέφωνο της κοπέλας και το άλλο ο ιατρικός της φάκελος, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ιστορικό που αφορά σε ψυχολογικά προβλήματα.