Εκτός ελέγχου ο Καμμένος για Κουντουρά-Δανέλλη: Πολιτικοί συνοδοί πολυτελείας (εικόνα)

91
ΑΝΕΛ:Υπόμνημα Καμμένου για να κρατήσει την ΚΟ

Με ένα βιτριολικό σχόλιο υποδέχθηκε ο Πάνος Καμμένος την είδηση ότι η Έλενα Κουντουρά είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το πολιτικό διαζύγιο του Πάνου Καμμένου με την Έλενα Κουντουρά, λόγω της επιλογής της υπουργού Τουρισμού να υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών λειτούργησε σαν casus belli για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

Το πρωί της Τετάρτης, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση 12 νέων υποψηφίων ευρωβουλευτών με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Πάνος Καμμένος κορύφωσε την κριτική του χαρακτήρισε την κυρία Κουντουρά αλλά και τον πρώην βουλευτή του Ποταμιού Σπύρο Δανέλλη σαν τους «πρώτους στην ιστορία υποψήφιους ευρωβουλευτές-αποστάτες πολιτικούς συνοδούς πολυτελείας»!

Βαρύς χαρακτηρισμός, τον οποίο ο Πάνος Καμμένος αποφάσισε να απευθύνει και στον Σπύρο Δανέλλη -τον οποίο δεν κατονόμασε όπως άλλωστε και την Έλενα Κουντουρά- προφανώς για να μην θεωρηθεί ότι έχει κάποιου είδους μονομανία εναντίον της πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ.

Με το ίδιο τουίτ, ο κ. Καμμένος στόλισε με τον χαρακτηρισμό «πολιτικοί συνοδοί» και τους κυρίους Πέτρο Τατσόπουλο και Γρηγόρη Ψαριανό, με την δηλητηριώδη διευκρίνιση ότι -κατά την άποψη του προέδρου των ΑΝΕΛ- οι δύο πολιτικοί που έχουν συνταχθεί με το κόμμα της ΝΔ δεν είναι πολυτελείας.