Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: «Μου επιτίθενται η Χρυσή Αυγή και ο Πολάκης - Είναι βέβαιο ότι έχω δίκιο»

234
Αρβελέρ: Μου επιτίθενται η Χρυσή Αυγή και ο Πολάκης

Απάντηση στον Παύλο Πολάκη έδωσε η ακαδημαϊκός Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ, με αφορμή τη χθεσινή ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργoύ Υγείας στο facebook.

Ο αναπληρωτής υπουργός σχολίασε όσα είχε δηλώσει η Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ για την αλαζονεία της Aριστεράς και την αναξιοπιστία της πολιτικής στην Ελλάδα, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην "Καθημερινή".

Σε δήλωσή της στην "Καθημερινή" η κ. Αρβελέρ αναφέρει:

«Όταν ήμουν πολύ νέα, μικρό κορίτσι ακόμα, έτυχε να συναντήσω τον Αριστοτέλη Ωνάση και να συνομιλήσω μαζί του. “Εσύ παιδί μου, φαίνεται πως κάτι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις. Μια συμβουλή θα σου δώσω μόνο: είτε καλό πουν για σένα είτε κακό, μην απαντήσεις ποτέ, μην κάνεις αυτό το σφάλμα”, μου είπε.

Από την Κυριακή το πρωί που κυκλοφόρησε η Καθημερινή με τη συνέντευξή μου δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα τηλεφωνήματα έχω δεχθεί, από Έλληνες και Γάλλους, από γνωστούς και αγνώστους.

Σήμερα έμαθα ότι με βρίζει ο Παύλος Πολάκης. Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς μου προσάπτει. Δεν έχω ψηφίσει ούτε μια φορά στην Ελλάδα, δεν έχω πάρει ούτε μια δραχμή από το ελληνικό Δημόσιο, ζω χάρη σε ό,τι έχω δημιουργήσει στη Γαλλία. Δεν θα σχολιάσω την ανάρτησή του.

Αλλά σκεφτείτε να μη με έβριζε – θα αυτοκτονούσα! (Γελάει) Ένα μόνο θα σας αναφέρω: από τη μια πλευρά μου επιτίθεται η Χρυσή Αυγή και από την άλλη ο Πολάκης. Είναι, λοιπόν, βέβαιο ότι έχω δίκιο. Και κάτι ακόμα: ο μόνος Πολάκης που θέλω να ξέρω είναι ο Γεώργιος Πολάκης, ένας από τους σημαντικότερους αγιογράφους μας, μαζί με τον Γεώργιο Κλώντζα...»