Εμβολιάστηκε ο Τσίπρας (Photos)

309

Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρώην πρωθυπουργός εμβολιάστηκε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου τον υποδέχτηκε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε να μην μπει τηλεοπτική κάμερα στο χώρο που θα γίνει ο εμβολιασμός του, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης συνομίλησε και με το σωματείο εργαζομένων.

Στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» θα εμβολιαστούν σήμερα και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

23592375

23592442

23592443

23592376

23592377

Αλέξης Τσίπρας εμβόλιο

Αλέξης Τσίπρας Ευαγγελισμός

Έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού ο Αλέξης Τσίπρας

Ποιοι θα εμβολιαστούν τις επόμενες μέρες 

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν επιτελικά στελέχη της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης, όπως ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, ο γενικός γραμματέας Συντονισμού Θανάσης Κοντογεώργης και ο γενικός γραμματέας Νομικών και Κοινοβουλευτικών Θεμάτων Στέλιος Κούτνατζης.

Εντός των επομένων ημερών θα εμβολιαστούν, επίσης, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών (Νίκος Δένδιας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Κωνσταντίνος Φραγκογιάννης, Κωνσταντίνος Βλάσης), η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Ελευθέριος Οικονόμου, Νίκος Χαρδαλιάς και οι γενικοί γραμματείς Σοφία Νικολάου, Κωνσταντίνος Τσουβάλας, Βασίλειος Παπαγεωργίου), η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας (Νίκος Παναγιωτόπουλος, Αλκιβιάδης Στεφανής και ο γενικός γραμματέας Αντώνιος Οικονόμου), η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου (Νότης Μηταράκης, Γιώργος Κουμουτσάκος).

Ακόμη, στη λίστα περιλαμβάνονται όσοι δεν εμβολιάστηκαν ήδη από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας (Βασίλης Κοντοζαμάνης, Ζωή Ράπτη και οι γ.γ. και επικεφαλής φορέων Ιωάννης Κωτσιόπουλος, Παναγιώτης Πρεζεράκος, Παναγιώτης Αρκουμανέας, Θεανώ Καρποδίνη).

Τέλος, ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.