Ενεργοποιεί τους γαλάζιους πολιτευτές η Πειραιώς  

523
Ενεργοποιεί τους γαλάζιους πολιτευτές η Πειραιώς  

Τη δεξαμενή των υποψήφιων βουλευτών επιχειρεί να ενεργοποιήσει η Νέα Δημοκρατία σε μία προσπάθεια να αξιοποιήσει το ανθρώπινο δυναμικό που μεν δεν πέτυχε την εκλογή του, αλλά μπορεί να λειτουργήσει υποστηρικτικά τόσο στην προβολή του κυβερνητικού έργου, όσο και στην απαραίτητη ενίσχυση των δεσμών με την κοινωνική βάση την ώρα που η κυβερνητική θητεία προχωρά.

Στο πλαίσιο αυτό ξεκινά ένας κύκλος ενημερωτικών επαφών των πολιτευτών της κυβερνητικής παράταξης με υπουργούς της Κυβέρνησης, προκειμένου εκτός των άλλων να επιτευχθεί και η ανταλλαγή απόψεων πάνω σε μείζονα θέματα της επικαιρότητας.

Το πρώτο meeting έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, προγραμματιστεί την Κυριακή στα γραφεία του κόμματος με την παρουσία των Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Νότη Μηταράκη, ενώ έπεται πολύ σύντομα συνέχεια…

Την ίδια ώρα, ο Στρατηγικός Σχεδιασμός υπό την καθοδήγηση του Βασίλη Φεύγα έχει δραστηριοποιηθεί  έντονα το τελευταίο διάστημα, δίνοντας έμφαση στις πολιτικές ακαδημίες που πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα (περίπου κάθε εβδομάδα) σε Αθήνα και στοχευμένες πόλεις της Περιφέρειας, ώστε τα στελέχη του κόμματος να περνούν σεμινάρια πολιτικής επικοινωνίας και να είναι έτοιμα να ανταπεξέλθουν με επάρκεια στις πολιτικές μάχες έναντι της αντιπολίτευσης.

Στο μεταξύ, στις 22 Φεβρουαρίου αναμένεται να συνεδριάσει υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με κομματικές πηγές, πρόκειται άμεσα να προχωρήσει  η μείωση των νομαρχιακών οργανώσεων στα μεγάλα αστικά κέντρα, προκειμένου αυτές να γίνουν πιο λειτουργικές.