Ενώ το μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία βρισκόταν σε εξέλιξη, η Νοτοπούλου πήγε για καφέ και... έπεσε πάνω στον Βαλάντη

115

Είναι η νεώτερη υπουργός (Μακεδονίας-Θράκης) της κυβέρνησης και δεν το... κρύβει! Η Κατερίνα Νοτοπούλου, μπορεί να έχει βουτήξει στα... βαθιά της πολιτικής από νεαρή ηλικία, διατηρεί ωστόσο όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη γενιά της και ιδιαίτερα την ενασχόληση με τα social media.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου φαίνεται πώς είχε μία «γεμάτη» ημέρα σήμερα, ενώ το μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα βρισκόταν σε εξέλιξη.

Η υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, πήγε για καφέ και... έπεσε πάνω στον Βαλάντη, τον γνωστό τραγουδιστή, ανεβάζοντας τη σχετική selfie στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η... τύχη της, ωστόσο, δεν εξαντλήθηκε στον Βαλάντη, καθώς στη συνέχεια παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, όπου της έπεσε το... φλουρί! Ο ενθουσιασμός της ήταν τόσο μεγάλος, που ανέβασε τρεις φωτογραφίες από την εκδήλωση, τη μία ενώ... έψαχνε για το φλουρί

...τη δεύτερη ενώ το είχε βρει

...και την τρίτη το τυχερό κομμάτι με το φλουρί και μία... γατούλα να... νιαουρίζει!