Ένταση μεταξύ Τσίπρα και Πολάκη στη Βουλή

32
Ένταση μεταξύ Τσίπρα και Πολάκη

Εκνευρισμένος με τον Παύλο Πολάκη εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια της έντονης συζήτησης που διεξήχθη στην Ολομέλεια της Βουλής μεταξύ του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα όταν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης, επιχειρούσε να απαντήσει για τις αιχμές που νωρίτερα είχε αφήσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρώην υπουργός Υγείας είπε: «Τι είναι αυτά κύριε Πρόεδρε; Τι κάνει ο Βορίδης; Ομιλία; Αν τα είχα κάνει εγώ αυτά που κάνει ο Βορίδης θα γινόταν χαμός εδώ μέσα» άρχισε να φωνάζει ο κ. Πολάκης προκαλώντας την αντίδραση βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Εκτός από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας όμως η αντίδραση του Παύλου Πολάκη προκάλεσε την εμφανή δυσαρέσκεια του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος γύρισε και βλέποντας τον κ. Πολάκη είπε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: «Πείτε του να καθίσει κάτω. Να καθίσει κάτω».

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με πρώτο τον Πάνο Σκουρολιάκο, ο οποίος καθόταν ακριβώς πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα γύρισε στον Παύλο Πολάκη φωνάζοντάς του «Παύλο κάθισε. Κάθισε».