Ένταση στη δίκη για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου

114
Ένταση στη δίκη για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου

Ένταση σημειώθηκε στη δίκη για την απαγωγή και τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου, όπου σήμερα ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής.

Μετά την ολοκλήρωση των αγορεύσεων, ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση ζήτησε τον λόγο και επανέλαβε πως δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου.

«Η μητέρα του Μάριου ήρθε σε εμένα για να τη βοηθήσω. Δεν πήγα εγώ σε εκείνη. Δεν έχω καμία σχέση με την υπόθεση. Με όλα αυτά που λέει ο συκοφάντης δικηγόρος κινδυνεύει η ζωή μου στη φυλακή», είπε ο κατηγορούμενος για να δεχθεί λεκτική επίθεση από τη μητέρα, αλλά και από τους συγγενείς του Μάριου Παπαγεωργίου που βρίσκονταν στη αίθουσα του δικαστηρίου.

«Στον τάφο να βρεις τα παιδιά σου δολοφόνε. Είσαι δολοφόνος και ψεύτης, κρεμάλα θέλεις. Πες πού έχεις το παιδί. Μίλησε επιτέλους. Πού το έχεις θάψει. Θανατική ποινή να σου επιβληθεί. Οι Μανιάτες φορούν παντελόνια και λένε την αλήθεια. Τι Μανιάτης είσαι εσύ;», φώναζαν οι συγγενείς και χρειάστηκε η παρέμβαση των αστυνομικών για να τους καθησυχάσουν.

Οι συγγενείς του φοιτητή ξέσπασαν και εκτός δικαστικής αίθουσας αποκαλώντας τον κατηγορούμενο, δολοφόνο.

«Είναι βρωμιάρης, σκότωσε το παιδί και το έκαψε. Αυτός θέλει ηλεκτρική καρέκλα, όχι να του δώσουν και τον λόγο για να μιλήσει γι αυτά που έχει κάνει», φώναζαν οι συγγενείς του Μάριου Παπαγεωργίου, οι οποίοι μάλιστα συσχέτισαν την υπόθεση με αυτή του Δημήτρη Γραικού, ο οποίος βρέθηκε θαμμένος δυόμισι χρόνια μετά τη δολοφονία του.

Το Δικαστήριο διέκοψε για τις 26 Ιουνίου. Μάλιστα, τότε αναμένεται να εκδόσει την ετυμηγορία του.