«Εντολή» Μητσοτάκη σε Περιφερειάρχες: Ούτε ένα ευρώ να μην πάει χαμένο

370

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πανηγύρισε και με το παραπάνω. για το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Περιφερειαρχών που εκλέχθηκαν τον περασμένο Μάιο ανήκει στη Νέα Δημοκρατία.

Διότι, γνωρίζει πολύ καλά ότι ο ρόλος που διαδραματίζουν για την υλοποίηση του σχεδίου περιφερειακής ανάπτυξης είναι καθοριστικός.

Το Μέγαρο Μαξίμου έχει ανοίξει ένα νέο ισχυρό δίαυλο επικοινωνίας μαζί τους, προκειμένου να γίνει ένας συνολικός σχεδιασμός, να τεθούν οι βασικές προτεραιότητες, να ενισχυθεί η αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ Κεντρικής Διοίκησης και Περιφέρειας, ώστε να «φωτίζονται» τα προβλήματα που υπάρχουν και να υλοποιούνται οι κατάλληλες λύσεις. Κοντολογίς, θεωρεί τους Περιφερειάρχες συμμάχους προκειμένου να πετύχει όσα έχει στο μυαλό του για την Ελλάδα μετά το 2021.

Ωστόσο, για να γίνουν τα σχέδια πράξη, πρέπει να διασφαλιστεί τούτο: η αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων κονδυλίων από το ΕΣΠΑ.

Σ’ αυτό, όπως μαθαίνουμε, δίνεται μεγάλη έμφαση από την Κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε σήμερα στο γραφείο του το σύνολο των Περιφερειαρχών για να προχωρήσουν σε ένα γενικό πλάνο που θα πάνε τα χρήματα ώστε να αποφευχθούν αρρυθμίες του παρελθόντος.

Το στοίχημα για την Κυβέρνηση πρέπει να κερδηθεί και ούτε ένα ευρώ να μην πάει χαμένο.