Εντυπωσιακές Μαρέβα Μητσοτάκη και Μπριζίτ Μακρόν στο δείπνο Σι Τζινπίνγκ

528

Στο δείπνο-γκαλά που παρέθεσε ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζιπίνγκ, παρακάθισαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα.

Καλεσμένοι επίσης, ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν με την σύζυγό του Μπριζίτ.

Η Γαλλία είναι μια από τις τιμώμενες χώρες στη Διεθνή Εκθεση της Σανγκάης, όπως και η Ελλάδα και η Τζαμάικα. Οι ηγέτες των τριών χωρών μαζί με τις συζύγους τους (Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη, Εμανουέλ και Μριζίτ Μακρόν και Αντριου και Τζούλιετ Χόλνες) παρακάθισαν πριν λίγες ώρες στο γεύμα που παρέθεσε ο Σι Τζιπίνγκ και φυσικά έβγαλαν την απαραίτητη οικογενειακή φωτογραφία.

Στο κέντρο στέκεται ο Κινέζος πρόεδρος Σι με την σύζυγό του με το εντυπωσιακό μπλε φόρεμα, εκ δεξιών τους ο πρόεδρος της Τζαμάικα με την σύζυγό του και εξ' αριστερών του ο πρόεδρος Μακρόν με την πάντα εντυπωσιακή και φίνα Μπριζίτ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του Μαρέβα η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με το σμαραγδί φόρεμά της.

Μπριζίτ Μακρόν και Μαρέβα Μητοτάκη είχαν γνωριστεί πρώτη φορά το 2018 όταν το πρωθυπουργικό ζεύγος της Γαλλίας είχε επισκεφθεί την Αθήνα, ενώ πριν λίγο καιρό η Ελληνίδα Πρώτη Κυρία βρέθηκε στο Ελιζέ συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό στη συνάντηση που είχε με τον Γάλλο Πρόεδρο.

Τότε οι δύο Πρώτες Κυρίες πέρασαν το απόγευμά τους μαζί συζητώντας για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ η Μπριζίτ Μακρόν ξενάγησε την Μαρέβα Μητσοτάκη στο Ελιζέ.