Επεισόδια στην πορεία για τον Φύσσα σε Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Πάτρα(Videos)

156

Επεισόδια σημειώθηκαν στον Πειραιά, στη Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα, κατά τη διάρκεια της πορείας για τα πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Συγκεκριμένα, στον Πειραιά σημειώθηκε ένταση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, όπου κατέληξε η πορεία μνήμης για τα πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Μάλιστα, έχουν στηθεί οδοφράγματα και έχουν μπει φωτιές σε κάδους.

Ομάδες αγνώστων έριξαν βόμβες μολότοφ και πέτρες στην κλούβα των ΜΑΤ που έχει παραταχθεί στο πλάι του Δημοτικού Θεάτρου εμποδίζοντας την πρόσβαση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, και οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων.

Επεισόδια σε Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Πάτρα

Επεισόδια σε Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Πάτρα

Επεισόδια έχουν ξεσπάσει και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο άγαλμα Βενιζέλου, στην Εγνατία, εκεί όπου κατέληξε η πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Τότε, άρχισε η ρίψη αντικειμένων και βομβών μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις που ήταν παρατεταμένες κοντά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολούθησε αντεπίθεση των αστυνομικών και άρχισε κυνηγητό στη γύρω περιοχή.

molotof syri

molotof syriz

molotof syriza

 

Επεισόδια ξέσπασαν και στην Πάτρα στη διάρκεια της αντιφασιστικής πορείας για τον Παύλο Φύσσα.

Ομάδα ατόμων με κουκούλες αποκόπηκε από την πορεία, έβαλε φωτιά σε κάδους απορριμμάτων και πέταξε βόμβες μολότοφ προς τους αστυνομικούς.