Επεισοδιακή διακαναλική συνέντευξη: Θα φωνάξω τον μπόγια -Είσαι για ψυχιατρείο! (βίντεο)

31

Τα πράγματα ξέφυγαν στη διακαναλική συνέντευξη του κόμματος «ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ» και ακούστηκαν μέχρι και φράσεις όπως:

«θα φωνάξουμε τον μπόγια», «είσαι αγράμματος και λες βλακείες», «είσαι για ψυχιατρείο και θέλεις ψυχοφάρμακα», «μοιράζεις αυτόγραφα;», «η μάνα σου σε ξέρει;».

Η «ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ» είναι ένα μίγμα μικρών κομμάτων, στο οποίο μετέχουν το Λευκό (Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Ομάδων), το ΕΝ.Π.ΑΝ (Ενώσεις Πολιτισμού και Ανάπτυξης) και το Α.Κ.Ε (Αγροτικό Κόμμα Ελλάδας) – Ελληνικό Όραμα.

Η διακαναλική ξεκίνησε επιθετικά με έναν εκπρόσωπο από το Ελληνικό Όραμα να ευχαριστεί την ΕΡΤ και το Star και να επιτίθεται στα υπόλοιπα κανάλια. Οι δηλώσεις του ενόχλησαν τον εκπρόσωπο της ΕΝ.Π.ΑΝ. και αποχώρησε.

Στη συνέχεια προσπάθησε να τον επαναφέρει στην τάξη ένας άλλος εκπρόσωπος κόμματος αλλά δεν τα κατάφερε. Ο συγκεκριμένος άρχισε να τσακώνεται με κάποιους από το κοινό. Στην συνέχεια και ενώ συνέχισε να αναπτύσσει τις θέσεις του κάποιος άλλος από το πάνελ του είπε να τελειώνει.

Δείτε τι έγινε: