Έπεσαν οι μάσκες: Και ο Παπαγγελόπουλος στηρίζει Πολάκη

68
Ο Παπαγγελόπουλος στηρίζει Πολάκη

Την στήριξη του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου απολαμβάνει ο Παύλος Πολάκης, μετά τη δήλωση περί φυλακίσεων των πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης ισχυρίστηκε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας εξέφρασε την αγωνία του για απονομή δικαιοσύνης! 

«Ο Πολάκης μήπως παρεξηγήθηκε στην τοποθέτηση του; Μήπως δεν εκφράζει πρόθεση πολιτικών διώξεων αλλά με "brutal" τρόπο εκφράζει την αγωνία του για απονομή δικαιοσύνης και τιμωρίας των ενόχων;», αναρωτήθηκε ο κ. Παπαγγελόπουλος, αποδεικνύοντας ότι τελικά η θέση του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας εκφράζει πλήρως την κυβέρνηση! Ο Υπουργός προσέθεσε ότι η αντιπολίτευση δεν μπορεί να μιλά για πολιτικές διώξεις, ενώ είπε ότι η παρούσα κυβέρνηση έχει σεβαστεί όλες τις υποθέσεις χωρίς να έχει προχωρήσει σε καμία παρέμβαση. «Απειλές και στοχοποίηση υπουργών τώρα υπάρχει», ανέφερε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Παράλληλα, υπερασπίστηκε τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλο. Αφού τον χαρακτήρισε ως πολύ καλό υπουργό, μίλησε για το σύνδρομο του κηπουρού, δηλαδή «ότι εξέχει το κουρεύουμε για να μην ξεχωρίζει».

Ακόμα, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είπε ότι «απόλυτη τάξη και ασφάλεια υπάρχει μόνο στα νεκροταφεία»!