Η δικαίωση Σαμαρά για την Παρακρατική Συμμορία  

573
Έπεσε και το τελευταίο φύλλο συκής του Τσίπρα – Η δικαίωση Σαμαρά για την Παρακρατική Συμμορία  


Άνοιξε η πόρτα του Ειδικού Δικαστηρίου για τον πρώην υπουργό Δημήτρη Παπαγγελόπουλο μετά τη σχετική ψηφοφορία στη Βουλή επί του πορίσματος που προέκυψε από την Προανακριτική Eπιτροπή. 

Με την χθεσινή εξέλιξη, αποκαλύφθηκε η αλήθεια και έπεσε ουσιαστικά το τελευταίο φύλλο συκής του Αλέξη Τσίπρα, ενώ ταυτόχρονα αποκαλύφθηκε το μέγεθος της πολιτικής αλητείας και των γκανγκστερικών μεθόδων της συμμορίας που έβαλε στο στόχαστρο της τους πολιτικούς της αντιπάλους και επεδίωξε την εξόντωση τους ηθικά και πολιτικά.

Η πρωτόγνωρη αυτή μεθόδευση, η οποία παραπέμπει σε τακτικές λατινοαμερικάνικης χούντας και που ήταν σε γνώση του πρώην πρωθυπουργού, συνιστά ντροπή και όνειδος για τη πολιτική ιστορία του τόπου, ενώ πέρα του κ. Παπαγγελόπουλου ενδέχεται να τον ακολουθήσουν στην αίθουσα του ειδικού Δικαστηρίου και άλλα πρόσωπα που περιγράφονται στο σχετικό πόρισμα.

Μέσα σ’ αυτό το μπαράζ των απίστευτων αποκαλύψεων για την απόπειρα σπίλωσης δέκα πολιτικών προσώπων, ούτε ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε την πολιτική γενναιότητα να αναλάβει την ευθύνη και να ζητήσει συγνώμη για τους παρακρατικές αυτές μεθοδεύσεις που η πολιτική ζωή του τόπου δεν είχε ξαναδεί την περίοδο της μεταπολίτευσης.

Αντίθετα, με απύθμενο θράσος και περισσή υποκρισία ζητούσαν και τα ρέστα ξεστομίζοντας διάφορες αβάσιμες αρλούμπες που θύμισαν για μία ακόμη φορά στην κοινή γνώμη το πραγματικό τους πρόσωπο.

Άστραψε και βρόντηξε ο Σαμαράς

Αίσθηση προκάλεσε η χθεσινή ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος χρησιμοποιώντας τεκμηριωμένα επιχειρήματα κατακεραύνωσε τους συκοφάντες και παράλληλα συνέδεσε τη φράση μέχρι τέλους που ο ίδιος από την αρχή χρησιμοποίησε με την αποκατάσταση της αλήθειας, την προστασία της ίδιας της Δημοκρατίας και της ενίσχυση της αξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος.

«Το απόστημα έσπασε. Η κάθαρση είναι στα χέρια σας. Μέχρι τέλους ποτέ ξανά!» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του πρώην πρωθυπουργού, στον οποίο το σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας επεφύλαξε θερμή υποδοχή και τον καταχειροκροτούσε συνεχώς.