Επί του Περιστυλίου: Το ηλεκτρονικό περιοδικό της Βουλής

273

Προσβάσιμο από την ιστοσελίδα της Βουλής είναι το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό στην ιστορία της που τιτλοφορείται «Επί του Περιστυλίου» και θα κυκλοφορεί κάθε 15 ημέρες. Ως «νέο δίαυλο εξωστρέφειας και επικοινωνίας με τους πολίτες», το χαρακτήρισε ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου Κωνσταντίνος Τασούλας.

Ο ετήσιος απολογισμός του νομοθετικού έργου και του κοινοβουλευτικού ελέγχου, η αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά και το αφιέρωμα στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις «Δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις» είναι τα θέματα που κυριαρχούν στο 1ο τεύχος, του ηλεκτρονικού Περιοδικού που εκδίδει για πρώτη φορά στην ιστορία της η Βουλή των Ελλήνων.

Στις σελίδες του υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ για όλες τις συζητήσεις και τις ψηφοφορίες στο Κοινοβούλιο, τις διεθνείς αποστολές, καθώς και αναλυτική παρουσίαση του κοινωνικού και πολιτιστικού έργου της Βιβλιοθήκης και του Ιδρύματος της Βουλής.

Ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής, Γιώργος Μυλωνάκης έγραψε σε σχετικό tweet: «Επί του...Περιστυλίου». Το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό στην ιστορία της ΒτΕ, κυκλοφόρησε. Στις σελίδες του θα βρίσκετε πλούσιο ρεπορτάζ για τις συζητήσεις και τις ψηφοφορίες, τις διεθνείς αποστολές, τη δράση των βουλευτών και πολλά άλλα.

Δείτε το πρώτο τεύχος του περιοδικού ΕΔΩ