Επικηρύχθηκαν για εκατό χιλιάδες ευρώ οι τραμπούκοι της ΑΣΟΕΕ

384

Με το ποσό των 100.00 ευρώ επικήρυξε τελικά ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, τους δράστες της φασιστικής επίθεσης και διαπόμπευσης του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου.

Η ακραία αυτή επίθεση, που αναβίωσε εικόνες παρόμοιων συμπεριφορών από τους ναζί σε βάρος των Εβραίων, και των ρατσιστών τη Κλου Κλουξ Κλαν εναντίον Αφρικανών, ξεσήκωσε κύματα αντίδρασης και προκάλεσε ακραία το κοινό αίσθημα.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφέρει:

“Με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή εκατό χιλιάδες (100.000) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, για κακουργήματα και πλημμελήματα που διέπραξαν μέλη της οργάνωσης «Πρωτοβουλία μαχητικής αλληλεγγύης» την 29-10-2020 στο γραφείο του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476243 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου.”