Επικοινωνιακή αντεπίθεση από την Κυβέρνηση-Δεν αφήνει σε χλωρό κλαρί τον ΣΥΡΙΖΑ

251

Ετοιμοπόλεμη απέναντι στις διαρκείς προκλήσεις και το απύθμενο θράσος των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει η κυβερνητική παράταξη, έχοντας ήδη αποφασίσει να μην αφήσει σε χλωρό κλαρί τον Τσίπρα και την ηγετική του ομάδα.

Η επικοινωνιακή ομάδα της Κυβέρνησης ακολουθεί πλέον στρατηγική υψηλών τόνων, ενώ η ομάδα τεκμηρίωσης βρίσκεται σε διαρκή κόκκινο συναγερμό παρακολουθώντας κάθε βήμα των επιτελών της Κουμουνδούρου στα συμβατικά media και στο σύνθετο κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Το ύφος και το περιεχόμενο των δηλώσεων του κυβερνητικού εκπροσώπου καταδεικνύει την αποφασιστικότητα του Μεγάρου Μαξίμου να δίνει τις πρέπουσες απαντήσεις στην απέναντι πλευρά, υιοθετώντας απόλυτα τεκμηριωμένες θέσεις κατά της μαύρης προπαγάνδας των τρόλ της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της συντονισμένης τους προσπάθειας να κάνουν το άσπρο μαύρο.

Όσον αφορά την ομάδα της Πειραιώς έχει αναλάβει ένα συγκεκριμένο ρόλο πολιορκητικού κριού, όπως συνέβαινε πολλές φορές στο παρελθόν και σηκώνει σημαντικά θέματα στην επικαιρότητα, δημιουργώντας δυνατή ατζέντα φέρνοντας σε δύσκολη θέση την Κουμουνδούρου.

Η επικοινωνιακή αντεπίθεση αναδεικνύει το γεγονός ότι η Κυβέρνηση βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο ακόμη και εκείνο πρόωρων εκλογών μετά τους πρώτους μήνες της Άνοιξης όταν η κατάσταση θα έχει σαφώς ομαλοποιηθεί, εξέλιξη που θα σηματοδοτήσει μία δυναμική επανεκκίνηση στην μετά πανδημίας εποχή.