Αυτοψία Καραμανλή στο Μετρό - Στόχος να αντιμετωπιστούν οι καθυστερήσεις στα δρομολόγια (Photos)

143
Μετρό: Επίσκεψη Καραμανλή στο κέντρο ελέγχου λειτουργίας

Λίγο πριν τις 8 το πρωί ο Κώστας Αχ. Καραμανλης εθεάθη στο Μοναστηράκι όπου πήρε το συρμό του μέτρο για το Σύνταγμα και απο εκεί για τα Σεπόλια.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών που χρησιμοποιεί το Μετρό αφού μένει στο κέντρο επισκέφθηκε το Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας στο Σύνταγμα, αυτή την φορά με την θεσμική του ιδιότητα.

Μαζι του ήταν ο υφυπουργός Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης και ο γενικός Γραμματέας Μεταφορών, Νίκος Σταθόπουλος, όπου ενημερώθηκαν  για τις συνθήκες καθημερινής λειτουργίας των συρμών.

Ο Κώστας Αχ. Καραμανλης ενημερώθηκε απο πρώτο χέρι για τις ελλείψεις που υπάρχουν τόσο στους συρμους όσο και στα ανταλλακτικά με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις στα δρομολόγια.

Ο υπουργός Υποδομών έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες για την οργάνωση ενός μονίμου συστήματος αναφοράς, ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα τα προβλήματα.

Στη συνέχεια ο Κωστας Αχ. Καραμανλης με τους συνεργάτες του επισκέφθηκε και το Αμαξοστάσιο Τροχαίου Υλικού στα Σεπόλια όπου συναντήθηκε μα τους εργαζόμενους και ενημερώθηκε.

Μετρό: Επίσκεψη Καραμανλή στο κέντρο ελέγχου λειτουργίας

karamanlis-metro-1