Επίθεση γυναίκας στον Σταύρο Θεοδωράκη στη Θεσσαλονίκη: Μας ξεπούλησες (Videos)

22
Θεσσαλονίκη:Επίθεση γυναίκας στον Θεοδωράκη

Στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να εκφράσει τη στήριξη του στον Σπύρο Βούγια και τον Νίκο Νυφούδη για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, βρέθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης, όπου ωστόσο, δέχθηκε τα έντονα παράπονα γυναίκας σχετικά με τη στάση του στη Συμφωνία των Πρεσπών.

"Μας ξεπούλησες, αισθάνομαι, χωρίς αξιοπρέπεια, χωρίς ιδεολογία, χωρίς τίποτα" είπε η γυναίκα. Ο επικεφαλής του Ποταμιού διατήρησε την ψυχραιμία του και απάντησε: "Αυτά σε αυτούς που γνωρίζετε και όχι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε και όχι σε αυτούς που υπηρετούν την πατρίδα σε κάθε απόφασή τους".

Κατά την ομιλία του στο περιθώριο της εκδήλωσης o Σταύρος Θεοδωράκης σημείωσε αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών: «Θα ήθελα από εδώ από τη Θεσσαλονίκη να πω σε όλους τους Έλληνες ότι η αλλαγή του ονόματος της γειτονικής μας χώρας είναι προς το συμφέρον όλων των Ελλήνων. Εάν δεν προχωρούσαμε στη Συμφωνία δεν θα κερδίζαμε τα πάντα, όπως λένε οι λαϊκιστές και εθνικιστές, αλλά θα χάναμε τα πάντα.

Θα χάναμε συμμάχους και κυρίως θα διαιωνίζαμε τον σφετερισμό της ελληνικής ιστορίας, της μακεδονικής ιστορίας από τους γείτονές μας. Τώρα είναι υποχρεωμένοι να αλλάξουν τα βιβλία τους, να αλλάξουν το σύνταγμα τους -το αλλάξανε- και να πάψουν να αναφέρονται στην αρχαία Μακεδονία. Αυτό ήταν μια νίκη και ήταν ο μόνος δρόμος που έπρεπε να διαβούμε. Σε λίγο θα ήταν πολύ αργά».