Επίθεση Καμμένου σε Κουντουρά: «Ο ΣΥΡΙΖΑ με υποψήφια την κόρη του επικεφαλής της Βασιλικής Ένωσης Ελλάδας»

110
Επίθεση Καμμένου σε Κουντουρά

Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για τη σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ και στην Έλενα Κουντουρά εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής.

«Οι αριστεροί ψηφοφόροι θα εκπροσωπηθούν στη Ευρωβουλή από την κ. Κουντουρά και εμείς θα περιμένουμε να σχηματίσουμε κοινοβουλευτική ομάδα αφού παραιτηθεί η  κ. Κουντουρά και παραδώσει την έδρα της. Θα πάει ο ΣΥΡΙΖΑ σε Eυρωεκλογές με υποψήφια την κόρη του επικεφαλής της Βασιλικής Ενωσης Ελλάδας», τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ακόμα, ο Πάνος Καμμένος άφησε αιχμές κατά του Τερενς Κουίκ αλλά και του Πέτρου Κόκκαλη.

«Θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση ένας βουλευτής ο οποίος ουδέποτε εξελέγη αλλά προέκυψε από παραίτηση βουλευτή ο κ. Κουίκ. Ο κ. Κουίκ κατέθετε στεφάνια στο Βίτσι και στο Γράμμο και τώρα καταθέτει στεφάνι στου Μπελογιάννη. Ενα ψηφοδέλτιο που περιλαμβάνει μέσα τον κ. Κόκκαλη όχι γιατί είναι εγγονός του Πέτρου Κόκκαλη αλλά γιατί  ανήκει σε μία οικογένεια που έχει δύο εταιρείες οι οποίες εξαρτώνται από το Δημόσιο και παίρνουν τα δημόσια έργα», ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Ο Πάνος Καμμένος ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσει σε εθνικές εκλογές για να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

«Ο κ. Θεοχαρόπουλος επί τέσσερα χρόνια αποτελούσε το μεγαλύτερο υβριστή της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού. Σε αυτή την Kυβέρνηση θέλετε να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης; Αυτή την κυβέρνηση θέλετε να εμπιστευθεί ο ελληνικός λαός; Όχι κύριε πρωθυπουργέ δεν είναι δυνατόν να συνεχίσετε να κυβερνάτε με αυτούς τους όρους. Κατεβείτε σε Εκλογές ζητήστε Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας και αφήστε τον ελληνικό λαό να αποφασίσει».