Επίθεση με καυστικό υγρό σε 25χρονη έγκυο στο κέντρο της Αθήνας

199

Επίθεση με καυστικό υγρό δέχθηκε νεαρή γυναίκα από άνδρα στο κέντρο της Αθήνας.

Η υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελία που έκανε μία γυναίκα. Σύμφωνα με την καταγγελία, άνδρας της προκάλεσε τραύματα στο πρόσωπο ακουμπώντας την με ένα πανί το οποίο ήταν εμποτισμένο με καυστικό υγρό.

Η 25χρονη γυναίκα δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα ο οποίος κατέβηκε από αυτοκίνητο που σταμάτησε δίπλα της την ώρα που αυτή περπατούσε στην οδό Ηπείρου στην Κυψέλη την Κυριακή 11 Απριλίου και ώρα 23:30. Ο άνδρας αφού την έριξε στο έδαφος, της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο με το εμποτισμένο με καυστικό υγρό πανί.

Η κοπέλα διακομίστηκε στο νοσοκομείο στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για νοσηλεία, ενώ οι γιατροί ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει από τι προήλθαν τα εγκαύματα. Αμέσως μετά την επίθεση ο άνδρας επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

Μάλιστα, η 25χρονη γυναίκα είναι έγκυος τεσσάρων μηνών. Πληροφορίες αναφέρουν πως νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Έχει υποστεί έγκαυμα στα χείλη και στο πρόσωπο, ενώ δεν υπάρχει επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της.

Η υπόθεση θυμίζει την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα ερευνάται από την Αστυνομία.

Δεν φαίνεται να έχουν προκληθεί στη γυναίκα τραύματα της έκτασης που είχε η 35χρονη Ιωάννα, η οποία δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι πριν από δέκα μήνες.