Επίθεση με τσεκούρι στην Καλλιθέα: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη σύλληψη του δράστη

376
Επίθεση με τσεκούρι στην Καλλιθέα: Βίντεο-ντοκουμέντο από σύλληψη του δράστη

Σοκ έχει προκαλέσει η επίθεση με τσεκούρι σε γυναίκα στην Καλλιθέα.

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο που καταγράφει τη στιγμή που οι αστυνομικοί ακινητοποιούν και συλλαμβάνουν τον 67χρονο άνδρα, ο οποίος νωρίτερα είχε τραυματίσει με τσεκούρι τη γυναίκα του στην Καλλιθέα μετέδωσε το Mega.

Η τρομακτική επίθεση έγινε περίπου στις 9 το βράδυ της Δευτέρας, στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτοικοι άκουσαν τις φωνές μίας γυναίκας που έτρεχε στους δρόμους σε έξαλλη κατάσταση, ενώ την ακολουθούσε, κυνηγώντας την, ένας άνδρας που κρατούσε ένα τσεκούρι.

Η 55χρονη γυναίκα είχε βγει από το σπίτι της και έτρεχε στους δρόμους καταδιωκόμενη από τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων το ζευγάρι είχε σοβαρούς διαπληκτισμούς, συχνά στο παρελθόν. Ακόμα, πληροφορίες αναφέρουν πως η 55χρονη ζητούσε διαρκώς διαζύγιο από τον άνδρα της, ο οποίος είχε προβλήματα αλκοολισμού.

Έτσι και χθες, η 55χρονη ζήτησε για άλλη μια φορά, εν μέσω ενός διαπληκτισμού, διαζύγιο από τον 67χρονο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της λογομαχίας τους άρπαξε ένα τσεκούρι και στράφηκε εναντίον της.

Η γυναίκα έντρομη άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματός τους και άρχισε να τρέχει στα στενά της Καλλιθέας μέσα στον κόσμο.

Στη συμβολή των οδών Αραπάκη και Σπάρτης, στο κέντρο της Καλλιθέας ο άντρας την πρόλαβε και μπροστά στα μάτια των γειτόνων που είχαν βγει στα μπαλκόνια και ειδοποίησαν την Αστυνομία, της κατάφερε μια τσεκουριά στην πλάτη.

Η γυναίκα έπεσε στο έδαφος και δέχτηκε και άλλα χτυπήματα από τον έξαλλο σύζυγό της, ενώ στον δρόμο επικρατούσε πανικός με τον άνδρα, που βρισκόταν σε παροξυσμό να αρχίζει να καταφέρνει τσεκουριές στο κεφάλι και το σώμα του.

Και οι δύο παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τους μετέφερε στο νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός", όπου σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του άνδρα είναι σοβαρότερη από αυτή της γυναίκας.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο: