Επίθεση με βιτριόλι: Διαψεύδει ο δικηγόρος της 34χρονης ότι μίλησε για συνάδελφό της

113
Διαψεύδει ο δικηγόρος της 34χρονης ότι μίλησε για συνάδελφό της

Στην κατάσταση της 34χρονης που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα μίλησε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας.

"Δεν είναι σε καλή κατάσταση”, είπε ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο Απόστολος Λύτρας εξέφρασε την ενόχλησή για την αναμόχλευση της προσωπικής της ζωής, ενώ ξεκαθάρισε και παρανοήσεις που έχουν διαδοθεί.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος αναφέρθηκε σε υποτιθέμενη κατάθεση της 34χρονης μέσω της οποίας στοχοποιεί κάποια συνάδελφό της, την οποία και διέψευσε.

«Αυτό που είπε είναι ότι: μην ασχολείστε με την προσωπική μου ζωή, να δούμε σε κάτι άλλο, αν υπάρχει», εξήγησε ο δικηγόρος, συμπληρώνοντας ότι η κοπέλα ζήτησε να ερευνηθεί το ενδεχόμενο κάποια να είχε εμμονή μαζί της, σε συνδυασμό με το ότι ήξερε καλά το χώρο της εργασίας.

Πάντως, ο Απόστολος Λύτρας επανάλαβε ότι η γυναίκα δεν είχε δεχθεί απειλές και παραδέχθηκε ερωτηθείς σχετικά ότι οι αστυνομικές έρευνες είναι στα «τυφλά».

Ο δικηγόρος της 34χρονης καταδίκασε τα μηνύματα από κάποιες γυναίκες που «είναι σαν να αναρωτιούνται το τι έκανε», τονίζοντας ότι τίποτε δεν θα δικαιολογούσε την επίθεση με καυστικό υγρό στο πρόσωπο, παρομοιάζοντας την παραπάνω κατηγορία με εκείνη της απόδοσης ευθύνης στο θύμα οικογενειακής βίας.

«Δεν ξέρω αν είμαστε κοντά, αλλά θεωρώ ότι αν υπήρχαν κάποια στοιχεία, θα είχαμε φτάσει στη λύση του εγκλήματος, όσο περνά ο καιρός, ανησυχώ», κατέληξε ο δικηγόρος.