Επίθεση με βιτριόλι: Την Τρίτη θα απολογηθεί η 35χρονη

310

Την ερχόμενη Τρίτη θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί η 35χρονη, η οποία φέρεται να επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Η νεαρή γυναίκα, η οποία κρατείται,  ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί για το περιεχόμενο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος της ώστε να προετοιμάσει την υπερασπιστική της γραμμή.

Η κατηγορούμενη, για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της απείθειας, φέρεται να αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή της στην υπόθεση. Ανακριτής και εισαγγελέας, πάντως, μετά την απολογία της θα αποφασίσουν για την προφυλάκιση της ή όχι καθώς η δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος της την φέρνει αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο να οδηγηθεί στη φυλακή.

Η 35χρονη φέρεται να έριξε το καυστικό υγρό στην Ιωάννα πιστεύοντας ότι το θύμα σχετιζόταν με άντρα που είχε σχετιστεί και η ίδια. Ωστόσο σύμφωνα με τον συνήγορο που της όρισε η οικογένειά της, κ. Σάκη Κεχαγιόγλου, η 35χρονη αρνείται κάθε εμπλοκή με την υπόθεση.

Το τηλεφώνημα που «έκαψε» την 35χρονη

Ένα τηλεφώνημα σε Μπαγκλαντεσιανό κηπουρό από την «ένοχη» τηλεκάρτα, έκαψε την βιτριολίστρια της Αγίας Ελεούσας. Η 35χρονη, μπορεί να τα σχεδίασε όλα με κάθε λεπτομέρεια όμως δεν απέφυγε λάθη που στάθηκαν κομβικά στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Ένα από αυτά, ήταν ότι από την ίδια τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για να κλείσει ταξί, έκανε ένα ακόμη τηλεφώνημα.

Σε έναν Μπαγκλαντεσιανό κηπουρό προκειμένου να κανονίσει μια προσωπική της δουλειά. Έτσι, όταν ο αλλοδαπός κλήθηκε για να δώσει εξηγήσεις για το συμβάν, έδωσε το όνομα της 35χρονης με αποτέλεσμα να ξεδιπλωθεί ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας.