Επίθεση με βιτριόλι: Νέες αποκαλύψεις για την 35χρονη

366
Επίθεση με βιτριόλι: Νέες αποκαλύψεις για την 35χρονη

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα στις 20 Μαΐου.

Τα νέα στοιχεία αφορούν στην 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση, η οποία βρίσκεται πλέον στις φυλακές και αρνείται μέχρι και αυτή τη στιγμή να μιλήσει για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο η 35χρονη να είχε βοήθεια από κάποιο άλλο πρόσωπο, ως προς την παρακολούθηση της Ιωάννας.

Και αυτό γιατί η τοποθέτηση του πομπού μέσω του οποίου φέρεται να “έβλεπε” τις κινήσεις της 34χρονης είναι μια διαδικασία που απαιτεί ειδικές γνώσεις. Έτσι, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το σενάριο κάποιο άλλο άτομο να την βοήθησε, έστω και εν αγνοία του.

Την ίδια στιγμή, ο Alpha επικαλείται πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι στο κινητό τηλέφωνο της 35χρονης υπήρχαν τρεις συσκευές απομακρυσμένου γεωεντοπισμού (GPS), γεγονός που τους κάνει να εξετάζουν το σενάριο η κατηγορούμενη να είχε κι άλλους “στόχους”.

Όπως είχε αποκαλύψει το Star πριν μερικές ημέρες, η 35χρονη φέρεται να παρακολουθούσε την Ιωάννα επί δύο χρόνια, έχοντας σύστημα εντοπισμού στο αυτοκίνητο για να βλέπει πού πηγαίνει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έφθανε στο σημείο να πηγαίνει στο σπίτι του θύματος για να φορτίζει την μπαταρία του GPS, που είχε τοποθετήσει.

Νέες χειρόγραφες σημειώσεις της 35χρονης: Η λευκή μαγεία, η απιστία και το φλιτζάνι

Από εκεί και πέρα, νέες χειρόγραφες σημειώσεις της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με το βιτριόλι παρουσίασε η ΕΡΤ. Από όσα γράφει προκύπτει ότι επισκεπτόταν μέντιουμ και χαρτορίχτρες.

Η γυναίκα φέρεται μεταξύ άλλων να γράφει ότι "αν φύγει αυτή η λευκή μαγεία θα πάνε όλα καλά. Με αυτόν πορεύομαι. Έχει αναποδιά ανάμεσά μας. Θα ακούσω ευχάριστα νέα, απλά έχω αμφιβολίες ότι είναι άπιστος, δεν είναι όμως".

Σε άλλο σημείωμα γράφει "θα ανάψω ένα κερί στην εκκλησία στο Θεό να με βοηθήσει. Έχω τύχη... βρέθηκε κλειδί στο φλιτζάνι. 8 Απριλίου και μετά θα είναι όλα εντάξει".

Συνολικά οι σημειώσεις είναι 16 σελίδες. Στη σελίδα 12 δείχνει την εμμονή για τον σύντροφό της αναφέροντας "για εμένα έχω τύχη και στενοχώρια για το δίχως τίποτα. Υπάρχει αγάπη και αναποδιές. Στο θέμα μπήκαν αμφιβολίες και υπάρχει απόσταση, όχι χωρισμός. Η σχέση είναι όρθια. Έχει αναποδιά ανάμεσά μας”.