Επίθεση με βιτριόλι: Ο εισαγγελέας ζητά παραπομπή της 36χρονης για απόπειρα ανθρωποκτονίας

174
Νέες εξελίξεις προέκυψαν για την υπόθεση με την επίθεση στη βιτριόλι. Ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης προτείνει στο συμβούλιο πλημμελειοδικών Αθηνών την παραπομπή της 36χρονης που έριξε το βιτριόλι στην 35χρονη Ιωάννα.

Νέες εξελίξεις προέκυψαν για την υπόθεση με την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης προτείνει στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών την παραπομπή της 36χρονης που έριξε το βιτριόλι στην 35χρονη Ιωάννα.

Ο εισαγγελικός λειτουργός εισηγείται να παραπεμφθεί σε δίκη για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Νούλης κατέληξε στο ότι η 36χρονη κατηγορούμενη ήθελε να σκοτώσει την 35χρονη και αυτό προκύπτει από τα στοιχεία των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ασφάλειας λόγω της ποσότητας και της πυκνότητας του υλικού.

Τον τελευταίο λόγο για την παραπομπή η μη της 36χρονης σε δίκη την έχει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών το οποίο θα αποφανθεί με βούλευμα του.

Την περασμένη Δευτέρα, η κατηγορούμενη σχεδόν ένα χρόνο μετά την επίθεση, έδωσε συμπληρωματική απολογία στην ανακρίτρια ενώπιον της οποίας ομολόγησε την πράξη της και ζήτησε συγνώμη.

Ακόμα, φέρεται να υποστήριξε πως της επιτέθηκε επειδή την θεωρούσε υπεύθυνη για προσωπικό της ζήτημα αρνούμενη να αποκαλύψει πιο είναι αυτό όπως επίσης και από που προμηθεύτηκε το βιτριόλι.