Έρευνα: Παιχνίδι… υψηλής στρατηγικής το περιστασιακό σεξ

485
Παιχνίδι… υψηλής στρατηγικής το περιστασιακό σεξ

Το περιστασιακό σεξ αποδεικνύεται και βάση ερευνών ότι αποτελεί μέρος μίας πολυδαίδαλης διαδικασίας στο μυαλό εκείνων που το αναζητούν.

Στοιχεία δείχνουν ότι οι γυναίκες, σε αντίθεση με τους άνδρες που βρίσκονται τις περισσότερες φορές σε απόλυτη «ετοιμότητα», δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τις λεγόμενες «επαφές της μίας βραδιάς», ειδικά αν δεν βρουν έναν πολύ ελκυστικό άνδρα που θα τις συνεπάρει.

Την ίδια στιγμή, ένας άνδρας που δείχνει ότι θα ήθελε να κάνει σεξ με οποιαδήποτε και οποτεδήποτε αποτελεί μία συμπεριφορά που δεν αρέσει στις περισσότερες γυναίκες.

«Είναι ένα παιχνίδι τακτικής με στρατηγική σημασία, όπου τα μηνύματα που στέλνονται στα αντίπαλα στρατόπεδα ενδέχεται να διαφέρουν από τις πραγματικές τους προθέσεις», υποστηρίζουν ερευνητές.

Από την άλλη, όσο μία γυναίκα δεν αποκλείει την πιθανότητα ερωτικής επαφής, τόσο οι άνδρες «ξοδεύουν» περισσότερο χρόνο σ’ αυτήν και έτσι εκείνη έχει την ευκαιρία να δει αν είναι ο κατάλληλος ερωτικός σύντροφος.

Στην περίπτωση, όπου αμφότεροι, τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα, ενδιαφέρονται εξίσου τότε και η γυναίκα παρουσιάζει μειωμένο ενδιαφέρον. «Άβυσσος» το γυναικείο μυαλό όπως και να ‘χει…