Έρευνα: Ποια «απαγορευμένα» μέρη εκτοξεύουν τη γυναικεία λίμπιντο

1253
Ποια «απαγορευμένα» μέρη εκτοξεύουν τη γυναικεία λίμπιντο

Το ότι η γυναικεία φαντασία στο σεξ οργιάζει αυτό είναι λίγο-πολύ γνωστό. Ποια είναι όμως τα μέρη που τις εξιτάρουν περισσότερο; Έρευνα του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης ανέφερε πως ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών έχουν την φαντασίωση να κάνουν σεξ στο... ασανσέρ, ιδιαίτερα αυτόν της δουλειάς.

Βέβαια σε επιχειρήσεις με πολλούς εργαζομένους και κάμερες, κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο. Μάλιστα, πολλοί σεξολόγοι έχουν αναφέρει κατά καιρούς πως το σεξ σε τοποθεσίες που κινδυνεύεις να σε πιάσουν επ’ αυτοφώρω, ανανεώνει την σεξουαλική σχέση των συντρόφων.

Το ίδιο ισχύει και για τις απομονωμένες παραλίες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι σύμφωνα με έρευνες και όσον αφορά το σεξ, οι παραλίες τείνουν να έχουν περισσότερο κόσμο ακόμα και τους χειμωνιάτικους μήνες. Το όλο σκηνικό είναι από τα αγαπημένα των γυναικών που δηλώνουν ότι τους βοηθά να χαλαρώσουν.

Τέλος, οι γυναίκες βλέπουν και το... γκαράζ σαν ησυχαστήριο και συνάμα αντρικό περιβάλλον. Το γεγονός αυτό τις εξιτάρει ακόμα περισσότερο και τους ανεβάζει την διάθεση για να κάνουν πολλά παραπάνω απ’ ότι συνήθως.

Το γκαράζ τοποθετείται πάντα στο top 5 των γυναικών με τα αγαπημένα τους μέρη για σεξ καθώς γίνεται το ιδανικό σκηνικό για σέξι άντρες που κάνουν δουλειές με τα χέρια τους...