ΕΡΤ: Εφέτης ανακριτής ερευνά τις καταγγελίες για το άντρο της Προπαγάνδας του Καθεστώτος (εικόνες)

28

Ο κακός χαμός γίνεται από χθες το απόγευμα, μετά τις ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ καταγγελίες του γνωστού δημοσιογράφου και εργαζόμενου στην ΕΡΤ Αντώνη Αλαφογιώργο, για τον τρόπο με τον οποίο οι νταραβεριτζήδες του καταρρέοντος Καθεστώτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σπαταλούν ανεξέλεγκτα δημόσιο χρήμα για τις ανάγκες της Προπαγάνδας της Κουμουνδούρου.

Οι καταγγελίες είναι ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ όπως μαθαίνουμε αφού τα ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ που δίδονται σε εξωτερικές παραγωγές της χρεοκοπημένης ΕΡΤ, για την οποία όλοι πληρώνουμε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ χαράτσι κάθε μήνα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, είναι δημοσιευμένες στην "Διαύγεια" και ήδη προκαλούν το ενδιαφέρον της Δικαιοσύνης.

Όπως μάλιστα έγραψε και ο Αλαφογιώργος στον λογαριασμό του στο Twitter, "την Δευτέρα μπαίνει Εφέτης Ανακριτής" στο παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αγία Παρασκευή.

Το ΣΚΑΝΔΑΛΟ όμως με την ΕΡΤ εκτός από οικονομικό (εφόσον οι καταγγελίες επιβεβαιωθούν) είναι εξόχως ΠΟΛΙΤΙΚΟ.

Γιατί την ίδια στιγμή που τα παρακρατικά συστήματα του Μαξίμου, έβαλαν ΛΟΥΚΕΤΟ στο Mega, απειλούν και βυσοδομούν κατά της μόνης Ανεξάρτητης φωνής που απέμεινε στις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες (του ΣΚΑΙ), ενώ έχουν υπό ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΟΜΗΡΙΑ το σύνολο των υπόλοιπων καναλαρχών, μετέτρεψαν στην ΕΡΤ σε άντρο Καθεστωτικής Προπαγάνδας.

Με σειρά "πρόθυμων" Δημοσιογράφων - και από τον χώρο (υποτίθεται) της Δεξιάς- που λειτουργούν ως κανονικά παπαγαλάκια του Τζανακόπουλου και του Παππά. Οι οποίοι ειρήσθω εν παρόδω "σκοτώνονται" και για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι στο παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ στην  Αγία Παρασκευή.

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες, αφού όπως μαθαίνουμε και η Νέα Δημοκρατία σκέφτεται να "σηκώσει" το θέμα της ΕΡΤ.

Η άγρια κόντρα μεταξύ των δημοσιογράφων της ΕΡΤ Αντώνη Αλαφογιώργου και Σεραφείμ Κοτρώτσου ξέσπασε με αφορμή το κόστος των εκπομπών στην κρατική τηλεόραση.

Ο παρουσιαστής Αντώνης Αλαφογιώργος με ανάρτησή του στο twitter κάλεσε μάλιστα τον πρόεδρο της Ενωσης Εισαγγελέων Δημήτρη Ασπρογέρακα να ελέγξει το δημόσιο χρήμα στην ΕΡΤ!

Η κόντρα πήρε και πολιτική διάσταση καθώς παρενέβη και ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ολα ξεκίνησαν από ανάρτηση του Αντώνη Αλαφογιώργου ο οποίος επιτέθηκε ονομαστικά στον Σεραφείμ Κοτρώτσο και έγραψε στα social media:

«καλά τα λέει ο σύντροφος Κοτρώτσος. πόσο κοστίζουν οι μικτές που παρουσιάζει στην ΕΡΤ. ποιος τα παίρνει? πόσα το μήνα? έρχονται ελεγκτές».

Ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, ο οποίος παρουσιάζει την εκπομπή «Επόμενη Μέρα» στην κρατική τηλεόραση, «σήκωσε το γάντι»:

«Εχεις να πεις κάτι για την εκπομπή, φίλε; Καλή, κακή, μέτρια; Τα άλλα δεν με ακουμπούν και μάλλον όψιμα ασχολείσαι με τα θέματα αυτά. Στις υπηρεσίες... Κι όταν με δεις πρόσωπο με πρόσωπο να μου το πεις. Καθαρά. Υγεία εύχομαι...»

Ο Αντώνης Αλαφογιώργος απάντησε αμέσως με αιχμές για σχέσεις Κοτρώτσου-Παππά και αποκάλυψε ότι έκοψαν πρόταση εκπομπής του ιδίου λόγω κόστους: «Σύντροφε Σεραφείμ έχω τα χαρτιά από τη διαύγεια. δεύτερη πρόταση εκπομπής μου απορρίφθηκε λόγω κόστους λέει. εσωτερική παράγωγη. μηδαμινά πράγματα. εσύ όμως πλουσιοπάροχος. χαιρετίσματα στον Νίκο. εισαγγελείς μήπως ακούνε?»

Εσπευσε μάλιστα να προειδοποιήσει τον «Νικόλα» (σ.σ. προφανώς εννοεί τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά): «Και να μην τολμήσει ο Νικόλας να ''φάει'' τον Φώτη Παπούλια γιατί έρχονται χειρότερα».

Στη συνέχεια ο κ. Αλαφογιώργος έγραψε:

«Καλώ τον πρόεδρο της ένωσης εισαγγελέων Ελλάδος Δημήτρη Ασπρογέρακα να επιληφθεί των δαπανών εκτός ΕΡΤ που επιβαρύνουν άσκοπα την υπηρεσία».

Και λίγο αργότερα το επανέλαβε:

«Επανακαλώ τον πρόεδρο της ενωσης εισαγγελέων Ελλάδος Δημήτρη Ασπρογέρακα να έλθει στην ΕΡΤ και να ελέγξει το δημόσιο χρήμα»

Λίγο αργότερα, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ έκανε νέα ανάρτηση με την οποία στοχεύει τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά:

«ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜ. Ο ΠΑΠΠΑΣ ΕΙΝΑΙ», έγραψε ο Αντώνης Αλαφογιώργος.

Ο Αντώνης Αλαφογιώργος ζητά μάλιστα από τον κ. Ασπρογέρακα, «να ανοίξουν οι λογαριασμοί των υπευθύνων».

Στη συζήτηση παρενέβη ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος ανέδειξε την καταγγελία Αλαφογιώργου:

«Δημοσιογράφος της ΕΡΤ καλεί να παρέμβει ο εισαγγελέας για δαπάνες εκτός ΕΡΤ, εννοεί τα 3εκ που μου απάντησε ο Υπουργός ή υπάρχουν και άλλες δαπάνες;» διερωτήθηκε.

Το τελευταίο «χτύπημα» ήρθε από τον Αντώνη Αλαφογιώργο ο οποίος αρχικά μετέφερε την πληροφορία ότι τη Δευτέρα στην ΕΡΤ «ανεβαίνει εφέτης ανακριτής» και στη συνέχεια επανήλθε στο πρόσωπο του Δημήτρη Ασπρογέρακα γράφοντας «θεωρώ ότι ο άμεμπτος Δημήτρης Ασπρογέρακας θα κάνει το καθήκον του όπως αρμόζει στη νομική επιστήμη».