Έρχεται μεγάλη άνοδος της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο (χάρτες)

245
Έρχεται μεγάλη άνοδος της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο (χάρτες)

Μεγάλη άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε στον Ιανουάριο.

Ο καιρός το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα είναι ανοιξιάτικος, καθώς οι μετεωρολόγοι αναμένουν «θερμή εισβολή» κυρίως στα κεντρικά και νότια της χώρας.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου η θερμοκρασία θα σημειώσει εντυπωσιακή άνοδο για την εποχή στις περισσότερες περιοχές της κεντρικής και κυρίως της νότιας Ελλάδας.

Την Κυριακή στην βόρεια Κρήτη ο νοτιάς, εκτός από το να μεταφέρει και κάποια σκόνη, δεν αποκλείεται να εκτοξεύσει τον υδράργυρο και στους 29 βαθμούς Κελσίου.

Θερμή εισβολή στην κεντρικη και κυρίως στην νότια Ελλάδα το Σαβ/κύριακο Γενάρη μήνα!!
Φίλες και φίλοι οπως τόνισα και ...

Δημοσιεύτηκε από Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou στις Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021

Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης κάνει λόγο για «καλοκαίρι» μέσα στο χειμώνα, η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο ενδέχεται να ξεπεράσει και τους 25 βαθμούς Κελσίου σε κάποια γεωγραφικά διαμερίσματα.

Στην Κρήτη εξαιτίας και του νοτιά ο υδράργυρος θα φλερτάρει με τους 30 βαθμούς Κελσίου με τα προγνωστικά να δίνουν σαν πρώτη προσέγγιση 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Την ίδια στιγμή στη βόρεια Ελλάδα η θερμοκρασία δεν θα ξεπερνά τους 12 με 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βορειοδυτικά τμήματα της χώρας η θερμοκρασία ίσως πέσει κάτω από τους 12 βαθμούς, ενώ θα σημειωθούν βροχές και χιόνια στα βουνά.

ΕΡΧΕΤΑΙ "ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ" ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

Μπορεί να διανύουμε τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου ο καιρός όμως δεν φαίνεται...

Δημοσιεύτηκε από Klearhos Marousakis στις Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021