Έρχονται εξελίξεις στην Προανακριτική Επιτροπή για τον Παπαγγελόπουλο

392
Η ώρα της κρίσης για τον Παπαγγελόπουλο

Η επιστροφή στην κοινοβουλευτική κανονικότητα σηματοδοτεί και εξελίξεις στο «μέτωπο» της Προανακριτικής Επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Οι προτεραιότητες άλλωστε που έχει θέσει η πανδημία είναι άλλες.

Σύμφωνα με «Τα Νέα», στο κυβερνητικό στρατόπεδο δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν να σέρνεται η ιστορία αυτή και δεν αποκλείεται μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου να φτάσει στην Ολομέλεια η πρόταση της πλειοψηφίας για διεύρυνση του κατηγορητηρίου για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης.

Όσον αφορά στο πόρισμα, το οποίο ήδη δουλεύεται από τα μέλη της πλειοψηφίας, δεν αποκλείεται τελικά να είναι έτοιμο στα τέλη του Μαΐου, οπότε και θα δρομολογηθούν οι δέουσες διαδικασίες - συζήτηση στην Ολομέλεια και παραπομπή ή μη του Παπαγγελόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο.

Πάντως, θέμα παραγραφών τυχόν αδικημάτων εμπλεκομένων προσώπων στην υπόθεση δεν τίθεται, αφού πληροφορίες αναφέρουν στους σχεδιασμούς του Μεγάρου Μαξίμου είναι να παραμείνει ανοιχτή η Ολομέλεια και να μην κλείσει για θερινά τμήματα εργασιών της Βουλής.