Εστιατόριο σερβίρει μπέργκερ με… ταραντούλα!

199

Το μπέργκερ με την ταραντούλα, χαρακτήριζε το εστιατόριο Bull City Burger and Brewery, της Βόρειας Καρολίνας, για τον μήνα Απρίλιο. Τα τελευταία έξι χρόνια, το εστιατόριο αυτό σέρβιρε και άλλα ιδιαίτερα μπέργκερ με ιγκουάνα, αλιγάτορες, καμήλες, πύθωνες, χελώνες και διάφορα έντομα.

Ο 27χρονος ιδιοκτήτης του, δηλώνει αραχνοφοβικός και υποστηρίζει πως το μπέργκερ – ταραντούλα τον βοήθησε να ξεπεράσει τη φοβία του. «Θα φάω το φόβο μου» είχε σκεφτεί πριν προσθέσει το πιάτο στο μενού του εστιατορίου.

Οι ταραντούλες έκαναν το ντεμπούτο τους στο μαγαζί του Seth Gross, αφού ο ίδιος είχε διαβάσει πως έχουν γίνει βασική τροφή στους δρόμους της Καμπόζης, όπου αναμιγνύονται με αλάτι και ζάχαρη και μαγειρεύονται.

Το μπέργκερ με την ταραντούλα δεν είναι για όλους, γι’ αυτό και ο Gross παίρνει μόλις 15 αράχνες το χρόνο από την φάρμα που εκτρέφονται. Πρέπει να είσαι τυχερός για να καταφέρεις να δοκιμάσεις αυτό το πιάτο.

«Ο πελάτης πρέπει να έρθει στο μαγαζί και να συμπληρώσει ένα κουπόνι. Εάν στο τέλος της κλήρωσης τραβήξουμε το όνομά του, τότε θα είναι αυτός που θα φάει το μπέργκερ».

«Η γεύση της ταραντούλας, θυμίζει πολύ τις τηγανιτές πατάτες », δήλωσε ένας πελάτης του εστιατορίου.