Εθνική: Αμφίβολος για το Μουντομπάσκετ ο Σλούκας

214
Αμφίβολος για το Μουντομπάσκετ ο Σλούκας

Άσχημα ήταν τα νέα όσον αφορά τον τραυματισμό του Κώστα Σλούκα που δεν αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο μέρος του φιλικού της Εθνική Ελλάδος με την Ιταλία, λόγω ενός χτυπήματος που δέχτηκε στο δεξί πόδι.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε ο διεθνής γκαρντ, έδειξαν πως υπέστη αιμάτωμα και θλάση γαστροκνημίου!

Γι’ αυτό και δεν θα ταξιδέψει την Τετάρτη (21/8) στην Κίνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο (31/8, 15-9) μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά θα μείνει στην Αθήνα για να ακολουθήσει εντατική θεραπεία, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και αν τα καταφέρει, θα τεθεί στη διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ:

«Με αιμάτωμα και θλάση γαστροκνημίου διαγνώστηκε ο Κώστας Σλούκας αφού υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Ο Σλούκας άρχισε άμεσα θεραπεία και την Τρίτη θα γίνουν νέες εξετάσεις και επανεκτίμηση της κατάστασης.

Ο παίκτης δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα για την Κίνα από την Τετάρτη, θα συνεχίσει τις θεραπείες στην Αθήνα και ανάλογα με την εξέλιξη της αποθεραπείας του θα αποφασιστεί αν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο με προτεραιότητα πάντα την υγεία του αθλητή».

ΠΗΓΗ: filathlos.gr