Εβαλε αγγελία για σεφ η βασίλισσα Ελισάβετ - Δείτε τι μισθό θα δίνει...

156

Μπορεί οι μισθοί στην Ελλάδα να είναι ιδιαιτέρως χαμηλοί, όμως, αν κρίνουμε από την αγγελία που δημοσιεύεται αυτές τις ημέρες στην ιστοσελίδα των ανακτόρων, ούτε οι βρετανοί είναι ιδιαίτερα γενναιόδωροι εργοδότες.

Έτσι, οι ενδιαφερόμενοι για μια θέση στην κουζίνα της Αυτού Μεγαλειότητας, θα πρέπει, πριν καν συμπληρώσουν την αίτηση, να έχουν υπόψη τους ότι οι μηνιαίες μικτές αποδοχές τους δεν θα ξεπερνούν τις 1830 λίρες, ποσόν που μπορεί να ελαττωθεί δραστικά αν ο τυχερός/τυχερή που θα προσληφθεί επιλέξει να ζει μέσα στα ανάκτορα.

Για αυτές τις αποδοχές –ένα δωμάτιο στο Λονδίνο κοστίζει περισσότερες από 1000 λίρες το μήνα- ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να έχει προϋπηρεσία σε κουζίνα Α’ κατηγορίας, να διαθέτει εμπειρία τροφοδοσίας σε πολυπληθείς εκδηλώσεις, να είναι προσαρμοστικός, φιλόδοξος και επικοινωνιακός.

Θα πρέπει επίσης να ακολουθεί την βασιλική οικογένεια στις διαφορετικές κατοικίες της στο Ηνωμένο Βασίλειο, να μπορεί να εργάζεται υπό πίεση και με ασφυκτικές προθεσμίες και σε όλες τις θέσεις.