Κατέρρευσε η σκευωρία Novartis: Ο «Σαράφης» έβγαλε την κουκούλα του Τσίπρα

769

Εμβρόντητη η κοινή γνώμη ενημερώθηκε σχετικά με την κατάθεση του κουκουλοφόρου μάρτυρα «Μάξιμου Σαράφη» που ήλθε να επιβεβαιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη διάσταση της σκευωρίας που έστησαν οι εμπνευστές της Novartis με μοναδικό στόχο την πολιτική και ηθική εξόντωση των πολιτικών τους αντιπάλων.

Οι χθεσινές ραγδαίες εξελίξεις επιβεβαίωσαν τον μακιαβελικό σχεδιασμό μίας απίστευτης υπόθεσης που παραπέμπει σε πλεκτάνες και ραδιουργίες της εποχής του Βυζαντίου.

Τα όσα συνταρακτικά αποκάλυψε ο προστατευόμενος μάρτυρας ήρθαν να επιβεβαιώσουν το σατανικό σχέδιο που βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη με ΕΝΤΟΛΗ Τσίπρα και συνιστούν ηχηρό χαστούκι στις μεθοδεύσεις Παπαγγελόπουλου που βρίσκεται πλέον εκτεθειμένος στα μάτια της κοινής γνώμης.

Με άλλα λόγια, ο εμπλεκόμενος μάρτυρας έβγαλε την κουκούλα των ίδιων των σκευωρών και πρoσωπικά του πρώην Πρωθυπουργού σε μία υπόθεση-δυσωδία που αποτελεί όνειδος για την σύγχρονη πολιτική ιστορία.

Προκαλεί οργή το γεγονός ότι ένα ολόκληρο κατηγορητήριο που ενέπλεκε πρώην πρωθυπουργούς και κορυφαίους υπουργούς του ΚΙΝΑΛ και της Νέας Δημοκρατίας στηρίχθηκε στην "πιθανολόγηση"!

Η απίστευτη σκευωρία της υπόθεσης Novartis αποτελεί κορυφαίο παράδειγμα στην ελληνική πολιτική πραγματικότητα για το που μέχρι μπορούν να φτάσει η πολιτική εμπάθεια, η μεθόδευση, το μίσος και να οδηγήσουν σε ένα κρεσέντο λάσπης χωρίς προηγούμενο.